Plan Title Executors Status
Status
بهبود فرآیندهای کشتار در سالن های موسسهMohammadReza Rezaeigolestaniterminated
راه اندازی و تولید تست سریع کنترل باقیمانده های آنتی بیوتیک در فرآورده های خام دامی و مقایسه آن با روش غربالگری پرمی تستSaeid Khanzaditerminated
راه اندازی روش اسپکتوفتومتری جهت شناسایی گوشت تازه از گوشت منجمد دیفراست شده با ارزیابی نمونه های گوشت تازه ارائه شده در مراکز عرضه در سطح شهر مشهدMohammad Mohsenzadehterminated
بررسی پروتئوژنومیک مقاومت آنتی بیوتیکی (باکتری اشرشیاکلی و سالمونلا ...)Mohammad Mohsenzadehterminated
راه اندازی روش جدید microextraction با استفاده از دستگاه HPLC جهت بررسی میزان باقیمانده آنتی بیوتیک های خانواده بتا لاکتام در نمونه های شیر ارسالی از مراکز جمع آوری شیر استان خراسان رضویSaeid Khanzaditerminated
تعیین مقدار باقیمانده آنتی بیوتیک ها در شیر خام و گوشت مرغ به روش Premi test و مقایسه آن با روش های FPT و HPLCMohammad Mohsenzadehterminated
استفاده از نشانگرهای زمان- دما جهت تعیین زمان قابلیت مصرف مرغ خام قطعه بندی و بسته بندی شده و مقایسه عملکرد آن با فاکتورهای فساد در طی زنجیره سردMohammad Mohsenzadehterminated
تعیین میزان بقایای بافتی داروها در طیور کشتارشده در منطقه مشهد به روشهای Elisa,HplcMohammad Mohsenzadehterminated
تعیین میزان آلودگی شیر خام و پاستوریزه تولیدی در استان خراسان به افلاتوکسین m1Mohammad Mohsenzadehterminated