عنوان طرح مجریان وضعیت
وضعیت
بهبود فرآیندهای کشتار در سالن های موسسهمحمد رضا رضائی گلستانیخاتمه یافته
راه اندازی و تولید تست سریع کنترل باقیمانده های آنتی بیوتیک در فرآورده های خام دامی و مقایسه آن با روش غربالگری پرمی تستسعید خان زادیخاتمه یافته
راه اندازی روش اسپکتوفتومتری جهت شناسایی گوشت تازه از گوشت منجمد دیفراست شده با ارزیابی نمونه های گوشت تازه ارائه شده در مراکز عرضه در سطح شهر مشهدمحمد محسن زادهخاتمه یافته
بررسی پروتئوژنومیک مقاومت آنتی بیوتیکی (باکتری اشرشیاکلی و سالمونلا ...)محمد محسن زادهخاتمه یافته
راه اندازی روش جدید microextraction با استفاده از دستگاه HPLC جهت بررسی میزان باقیمانده آنتی بیوتیک های خانواده بتا لاکتام در نمونه های شیر ارسالی از مراکز جمع آوری شیر استان خراسان رضویسعید خان زادیخاتمه یافته
تعیین مقدار باقیمانده آنتی بیوتیک ها در شیر خام و گوشت مرغ به روش Premi test و مقایسه آن با روش های FPT و HPLCمحمد محسن زادهخاتمه یافته
استفاده از نشانگرهای زمان- دما جهت تعیین زمان قابلیت مصرف مرغ خام قطعه بندی و بسته بندی شده و مقایسه عملکرد آن با فاکتورهای فساد در طی زنجیره سردمحمد محسن زادهخاتمه یافته
تعیین میزان بقایای بافتی داروها در طیور کشتارشده در منطقه مشهد به روشهای Elisa,Hplcمحمد محسن زادهخاتمه یافته
تعیین میزان آلودگی شیر خام و پاستوریزه تولیدی در استان خراسان به افلاتوکسین m1محمد محسن زادهخاتمه یافته