عنوان طرح | مجریان | وضعیت |
---|---|---|
وضعیت | ||
بهبود فرآیندهای کشتار در سالن های موسسه | محمد رضا رضائی گلستانی | خاتمه یافته |
راه اندازی و تولید تست سریع کنترل باقیمانده های آنتی بیوتیک در فرآورده های خام دامی و مقایسه آن با روش غربالگری پرمی تست | سعید خان زادی | خاتمه یافته |
راه اندازی روش اسپکتوفتومتری جهت شناسایی گوشت تازه از گوشت منجمد دیفراست شده با ارزیابی نمونه های گوشت تازه ارائه شده در مراکز عرضه در سطح شهر مشهد | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |
بررسی پروتئوژنومیک مقاومت آنتی بیوتیکی (باکتری اشرشیاکلی و سالمونلا ...) | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |
راه اندازی روش جدید microextraction با استفاده از دستگاه HPLC جهت بررسی میزان باقیمانده آنتی بیوتیک های خانواده بتا لاکتام در نمونه های شیر ارسالی از مراکز جمع آوری شیر استان خراسان رضوی | سعید خان زادی | خاتمه یافته |
تعیین مقدار باقیمانده آنتی بیوتیک ها در شیر خام و گوشت مرغ به روش Premi test و مقایسه آن با روش های FPT و HPLC | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |
استفاده از نشانگرهای زمان- دما جهت تعیین زمان قابلیت مصرف مرغ خام قطعه بندی و بسته بندی شده و مقایسه عملکرد آن با فاکتورهای فساد در طی زنجیره سرد | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |
تعیین میزان بقایای بافتی داروها در طیور کشتارشده در منطقه مشهد به روشهای Elisa,Hplc | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |
تعیین میزان آلودگی شیر خام و پاستوریزه تولیدی در استان خراسان به افلاتوکسین m1 | محمد محسن زاده | خاتمه یافته |