Article Title Author(s) Publication Date
دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنیAmir Salari
تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزرDavar Shahsavani1999-9
گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکارDavar Shahsavani1999-12
تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلانDavar Shahsavani2001-3
گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکارDavar Shahsavani2001-3
مطالعه كالبد شناسي و بافت شناسي مري شتر يك كوهانهSaeid Khanzadi2001-3
هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشیDavar Shahsavani2001-3
بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمزDavar Shahsavani2002-3
بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمزDavar Shahsavani2002-3
گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرینDavar Shahsavani2002-3
انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکارDavar Shahsavani2002-9
بررسی بالینی آسیب آشنایی کبدی - کلیوی ناشی از ماده شوینده آنیونیDavar Shahsavani2003-3
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوضDavar Shahsavani2003-3
بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومیMohammad Mohsenzadeh2004-1
A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggsMohammad Mohsenzadeh2004-3
بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوضDavar Shahsavani2004-3
بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus)Davar Shahsavani2004-3
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهدMohammad Mohsenzadeh2004-3
بررسی بالینی و آسیب‌شناسی بافتی اثر فنی‌توئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus)Davar Shahsavani2005-3
بررسي ميزان آفلاتوكسين M1 در شير پاستوريزه شهرستان گنابادMohammad Mohsenzadeh2005-4
بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون‌ماهی قرمزDavar Shahsavani2005-6
بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شدهMohammad Mohsenzadeh2006-3
بررسي وقوع ورم پستان تحت باليني در يك گاو شيري با استفاده از تست كاليفرنيايي شير، شمارش سلولهاي سوماتيك، تعيين بار ميكروبي و اثرات درمان با پني سيلين در ميزان شير دهي آنانMohammad Mohsenzadeh2006-3
تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus)Davar Shahsavani2006-3
تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیت‌های سرم خون ماهی خاویاری قره برونDavar Shahsavani2006-9
تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیت‌های سرم خون ماهی قره برونDavar Shahsavani2006-12
تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاصMohammad Mohsenzadeh2006-12
اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI.Saeid Khanzadi,Abdollah Jamshidi2007-2
برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شدهMohammad Mohsenzadeh2007-4
تعیین مقادیر برخی از آنزیم‌های سرم خون فیل ماهی خاویاریDavar Shahsavani2007-12
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوضDavar Shahsavani2008-3
تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهدAbdollah Jamshidi,Mohammad Mohsenzadeh2009-1
بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولایMohammad Mohsenzadeh2009-9
جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماستMohammad Mohsenzadeh2009-12
تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوضDavar Shahsavani2010-1
بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpioDavar Shahsavani2010-5
تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCRAbdollah Jamshidi2011-8
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایندMohammad Mohsenzadeh2011-9
تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی DaniorerioDavar Shahsavani2011-9
بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب.Davar Shahsavani2012-1
وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفیدDavar Shahsavani2012-4
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراینAbdollah Jamshidi2012-10
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفیدDavar Shahsavani2012-10
بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio)Davar Shahsavani2013-1
بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سربDavar Shahsavani2013-10
جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایرانMohammad Mohsenzadeh2013-12
تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتیMohammad Mohsenzadeh2014-6
ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضویMohammad Mohsenzadeh2014-8
مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio )Davar Shahsavani2015-3
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذاییMohammad Mohsenzadeh2016-2
تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغMohammad Mohsenzadeh2016-5
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM).Mohammad Mohsenzadeh2016-9
تأثیر مکمل‌غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومار‌‌کر‌های وضعیت‌اکسیداتیو در بافت‏های ماهی‌کپورمعمولی (Cyprinus carpio)Davar Shahsavani2016-12
مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدیAmir Salari2017-2
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio)نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگرادSaeid Khanzadi2017-6
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتیMohammad Mohsenzadeh2017-12
تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Spirulia Platensis) بر آسیب اکسیداتیو بافتی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1785 در مواجهه با سیانیدDavar Shahsavani2017-12
تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایرانMohammad Mohsenzadeh2018-2
نیازسنجی استقرار سامانه HACCP (ایمنی و بهداشت مواد غذایی) در یکی از بیمارستان‌های آجا جهت مدلسازی برای سایر بیمارستان‌های نیروهای مسلحMohammadReza Rezaeigolestani2018-4
طراحی فیلم‌های بسته بندی ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه پلی‌لاکتیک اسید حاوی ترکیبات زیست فعالMohammadReza Rezaeigolestani2018-7
ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچالMohammad Mohsenzadeh2019-1
شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرتMohammad Mohsenzadeh2019-2
مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافتهای ماهی کپور - Cyprinus carpio -Davar Shahsavani2019-5
استفاده از جیرۀ غذایی غنی‌شده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچالAmir Salari,Davar Shahsavani2019-6
اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شدهMohammad Mohsenzadeh2020-1
بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گرSaeid Khanzadi,Davar Shahsavani2020-6
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداریMohammad Mohsenzadeh2020-7
بررسی ترکیبات اروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) دریایی و پرورشی بسته‌بندی شده فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهر تهرانAbdollah Jamshidi2020-7
بهینه‌سازی تولید فیلم زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخMohammad Mohsenzadeh2020-10
تشخیص ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در گوسفندان کشتار شده اصفهان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ایAbdollah Jamshidi2021-1
مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولینMohammad Mohsenzadeh2021-1
نقد و بررسی مقاله پایش همه جانبه رخداد مرگ و میر بالای پرندگان آبزی مهاجر تالاب میانکاله در سال 1398Davar Shahsavani2021-3
Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology propertiesMohammad Mohsenzadeh2021-7
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرفAbdollah Jamshidi2022-6
Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)Mohammad Mohsenzadeh2022-10
بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژن‌های غذاییMohammad Mohsenzadeh2022-12
Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meatMohammad Mohsenzadeh2023-3
Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout filletMohammad Mohsenzadeh2023-3
Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditionsMohammad Mohsenzadeh2023-4
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا بر پدیده ی مالنوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سردSaeid Khanzadi2023-4
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20Saeid Khanzadi2023-4
مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده های گوشتیAmir Salari2024-3
بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصیSaeid Khanzadi2024-4