آموزشی
پرديس خودگردان
مديريت خدمات آموزشي
كالج دانشگاه
مركز آموزش های الكترونیكی
مركز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
سامانه دانش آموختگان دانشگاه
فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی
مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه
مدیریت تربیت بدنی
مديريت رفاه و سلامت دانشجويان
مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان
سامانه نشریات دانشجویی
پژوهش و فناوری
مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی
مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات
مديريت توسعه و انتقال فناوري
مركز رشد واحدهای فناور
مدیریت نشر آثار علمی
مركز لزره نگاری
پژوهشكده علوم گیاهی
آزمایشگاه مركزی
پژوهشكده هوا خورشید
پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
مركز رشد واحدهای فناور علوم انسانی
آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی
مدیریت مالکیت فکری
سایر
سایت خبری ftp دانشگاه
مدیریت حراست
مركز آثارمفاخر و اسناد دانشگاه
مدیریت همكاری های علمی و بین المللی
مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه
ستاد رفاهی دانشگاه
سایت سایبان مهر
بنیاد دانشگاهی فردوسی
آگهي ها و تبليغات دانشگاه
سامانه مدیریت وبلاگ
بسیج اساتید
بسیج كاركنان
نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه
» لیست كلیه وبگاه ها
AR
FA
EN
Thursday, 01 Āzar 1403
≡
Home
About Us
History
Leadership
Departments
Basic Sciences
Anatomy & Histology
Physiology
Pharmacology
Toxicology
Biochemistry
Pathobiology
Parasitology
Bacteriology
Histopathology
Biotechnology
Immunology
Mycology
Food Hygiene and Aquactics
Aquatics
Food Hygiene
Clinical Sciences
Large animal Medicine
Small animal Medicine
Radiology & Ultrasonography
Clinical Pathology
Surgery
Poultry Disease
Theriogenology
Epiodemiology
Education
Post Graduate
D.V.Sc Degree
Clinical Pathology
Large Animal Internal Medicine
Veterinary Theriogenology
Veterinary HistoPathology
Veterinary Surgery
Ph.D Degree
Bacteriology
Biotechnology
Comparative Histology
Food Hygiene
Veterinary Parasitology
Physiology
M.Sc. Degree
Bacteriology
Clinical Biochemistry
Comparative Histology
Food Hygiene
Immunology
Physiology
Toxicology
Veterinary Parasitology
Under Graduate
Doctor of Veterinary medicine
Food Hygiene
Veterinary Laboratory
Educational groups
Department of Basic Sciences
Persons
Professors
Retired Professors
Current Student
Graduated Student
publications
Published Books
None Persian Articles
Persian Articles
Research activities
Current Plans
External Plans
Department of Pathobiology
Persons
Professors
Retired Professors
Current Student
Graduated Student
publications
Published Books
None Persian Articles
Persian Articles
Research activities
Current Plans
External Plans
Department of Food and Aquatic Health
Persons
Professors
Retired Professors
Current Student
Graduated Student
publications
Published Books
None Persian Articles
Persian Articles
Research activities
Current Plans
External Plans
Clinical sciences - animal health and disease prevention
Persons
Professors
Retired Professors
Current Student
Graduated Student
publications
Published Books
None Persian Articles
Persian Articles
Research activities
Current Plans
External Plans
Science Labs
Anatomy & Dissection Room
Aquatic animal
Bacteriology
Biochemistry
Biotechnology
Cell culture
Clinical pathology
Food Microbiology
Histology
HistoPathology
Immunology
Molecular Parasitology
Milk hygiene
Mycology
Parasitology
Pharmacology & Toxicology
Physiology
Virology
Laboratory of animal breeding
Veterinary Hospital
Clinical Pathology
Large Animal Medinine
Small Animal Medicine
Surgery
Radiology & Ultrasonography
Poultry Disease
Theriogenology
Zoo Animal
Research center for ruminant abortion and neonatal mortality
Poultry sex sequencing center
Mastitis laboratory
Veterinary Pharmacy
Necropsy
Facilities
Library
Computer Lab
Conference Hall
Sport Complex
Information Center & Central Library
International Center For Teaching Persian To Non-Persian Speakers
Journal
Gallery
faculty
clinic
Article Title
Author(s)
Publication Date
دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنی
Amir Salari
تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزر
Davar Shahsavani
1999-9
گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکار
Davar Shahsavani
1999-12
تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلان
Davar Shahsavani
2001-3
گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکار
Davar Shahsavani
2001-3
مطالعه كالبد شناسي و بافت شناسي مري شتر يك كوهانه
Saeid Khanzadi
2001-3
هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشی
Davar Shahsavani
2001-3
بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
Davar Shahsavani
2002-3
بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
Davar Shahsavani
2002-3
گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرین
Davar Shahsavani
2002-3
انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکار
Davar Shahsavani
2002-9
بررسی بالینی آسیب آشنایی کبدی - کلیوی ناشی از ماده شوینده آنیونی
Davar Shahsavani
2003-3
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوض
Davar Shahsavani
2003-3
بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومی
Mohammad Mohsenzadeh
2004-1
A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggs
Mohammad Mohsenzadeh
2004-3
بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوض
Davar Shahsavani
2004-3
بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus)
Davar Shahsavani
2004-3
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهد
Mohammad Mohsenzadeh
2004-3
بررسی بالینی و آسیبشناسی بافتی اثر فنیتوئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus)
Davar Shahsavani
2005-3
بررسي ميزان آفلاتوكسين M1 در شير پاستوريزه شهرستان گناباد
Mohammad Mohsenzadeh
2005-4
بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خونماهی قرمز
Davar Shahsavani
2005-6
بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شده
Mohammad Mohsenzadeh
2006-3
بررسي وقوع ورم پستان تحت باليني در يك گاو شيري با استفاده از تست كاليفرنيايي شير، شمارش سلولهاي سوماتيك، تعيين بار ميكروبي و اثرات درمان با پني سيلين در ميزان شير دهي آنان
Mohammad Mohsenzadeh
2006-3
تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus)
Davar Shahsavani
2006-3
تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیتهای سرم خون ماهی خاویاری قره برون
Davar Shahsavani
2006-9
تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیتهای سرم خون ماهی قره برون
Davar Shahsavani
2006-12
تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاص
Mohammad Mohsenzadeh
2006-12
اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI.
Saeid Khanzadi,Abdollah Jamshidi
2007-2
برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شده
Mohammad Mohsenzadeh
2007-4
تعیین مقادیر برخی از آنزیمهای سرم خون فیل ماهی خاویاری
Davar Shahsavani
2007-12
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوض
Davar Shahsavani
2008-3
تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهد
Abdollah Jamshidi,Mohammad Mohsenzadeh
2009-1
بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای
Mohammad Mohsenzadeh
2009-9
جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماست
Mohammad Mohsenzadeh
2009-12
تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوض
Davar Shahsavani
2010-1
بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpio
Davar Shahsavani
2010-5
تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCR
Abdollah Jamshidi
2011-8
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایند
Mohammad Mohsenzadeh
2011-9
تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio
Davar Shahsavani
2011-9
بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب.
Davar Shahsavani
2012-1
وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفید
Davar Shahsavani
2012-4
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
Abdollah Jamshidi
2012-10
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفید
Davar Shahsavani
2012-10
بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio)
Davar Shahsavani
2013-1
بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سرب
Davar Shahsavani
2013-10
جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایران
Mohammad Mohsenzadeh
2013-12
تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتی
Mohammad Mohsenzadeh
2014-6
ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداریهای استان خراسان رضوی
Mohammad Mohsenzadeh
2014-8
مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio )
Davar Shahsavani
2015-3
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی
Mohammad Mohsenzadeh
2016-2
تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ
Mohammad Mohsenzadeh
2016-5
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM).
Mohammad Mohsenzadeh
2016-9
تأثیر مکملغذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیتاکسیداتیو در بافتهای ماهیکپورمعمولی (Cyprinus carpio)
Davar Shahsavani
2016-12
مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی
Amir Salari
2017-2
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio)نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
Saeid Khanzadi
2017-6
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی
Mohammad Mohsenzadeh
2017-12
تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Spirulia Platensis) بر آسیب اکسیداتیو بافتی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1785 در مواجهه با سیانید
Davar Shahsavani
2017-12
تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایران
Mohammad Mohsenzadeh
2018-2
نیازسنجی استقرار سامانه HACCP (ایمنی و بهداشت مواد غذایی) در یکی از بیمارستانهای آجا جهت مدلسازی برای سایر بیمارستانهای نیروهای مسلح
MohammadReza Rezaeigolestani
2018-4
طراحی فیلمهای بسته بندی ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه پلیلاکتیک اسید حاوی ترکیبات زیست فعال
MohammadReza Rezaeigolestani
2018-7
ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
Mohammad Mohsenzadeh
2019-1
شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرت
Mohammad Mohsenzadeh
2019-2
مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافتهای ماهی کپور - Cyprinus carpio -
Davar Shahsavani
2019-5
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال
Amir Salari,Davar Shahsavani
2019-6
اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
Mohammad Mohsenzadeh
2020-1
بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهای گوشت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگر
Saeid Khanzadi,Davar Shahsavani
2020-6
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
Mohammad Mohsenzadeh
2020-7
بررسی ترکیبات اروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) دریایی و پرورشی بستهبندی شده فروشگاههای زنجیرهای شهر تهران
Abdollah Jamshidi
2020-7
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
Mohammad Mohsenzadeh
2020-10
تشخیص ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در گوسفندان کشتار شده اصفهان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای
Abdollah Jamshidi
2021-1
مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولین
Mohammad Mohsenzadeh
2021-1
نقد و بررسی مقاله پایش همه جانبه رخداد مرگ و میر بالای پرندگان آبزی مهاجر تالاب میانکاله در سال 1398
Davar Shahsavani
2021-3
Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology properties
Mohammad Mohsenzadeh
2021-7
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
Abdollah Jamshidi
2022-6
Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)
Mohammad Mohsenzadeh
2022-10
بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژنهای غذایی
Mohammad Mohsenzadeh
2022-12
Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meat
Mohammad Mohsenzadeh
2023-3
Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout fillet
Mohammad Mohsenzadeh
2023-3
Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditions
Mohammad Mohsenzadeh
2023-4
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا بر پدیده ی مالنوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سرد
Saeid Khanzadi
2023-4
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20
Saeid Khanzadi
2023-4
مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده های گوشتی
Amir Salari
2024-3
بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
Saeid Khanzadi
2024-4