آموزشی
پرديس خودگردان
مديريت خدمات آموزشي
كالج دانشگاه
مركز آموزش های الكترونیكی
مركز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
سامانه دانش آموختگان دانشگاه
فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی
مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه
مدیریت تربیت بدنی
مديريت رفاه و سلامت دانشجويان
مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان
سامانه نشریات دانشجویی
پژوهش و فناوری
مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی
مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات
مديريت توسعه و انتقال فناوري
مركز رشد واحدهای فناور
مدیریت نشر آثار علمی
مركز لزره نگاری
پژوهشكده علوم گیاهی
آزمایشگاه مركزی
پژوهشكده هوا خورشید
پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
مركز رشد واحدهای فناور علوم انسانی
آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی
مدیریت مالکیت فکری
سایر
سایت خبری ftp دانشگاه
مدیریت حراست
مركز آثارمفاخر و اسناد دانشگاه
مدیریت همكاری های علمی و بین المللی
مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه
ستاد رفاهی دانشگاه
سایت سایبان مهر
بنیاد دانشگاهی فردوسی
آگهي ها و تبليغات دانشگاه
سامانه مدیریت وبلاگ
بسیج اساتید
بسیج كاركنان
نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه
» لیست كلیه وبگاه ها
AR
FA
EN
پنجشنبه, ۰۱ آذر ۱۴۰۳
≡
درباره دانشکده
مدیریت دانشکده
معرفی دانشکده
درمانگاه تخصصی
معاونت پژوهشی،پشتیبانی و توسعه منابع
معرفی معاونت پژوهشی
آیین نامه ها و طرح ها
آيین نامه طرح پژوهه
نحوه پرداخت پژوهه(راهنمایی و مشاوره)
آیین نامه پسا دکتری
طرح دستیاری پژوهشی
آیین نامه دوره کار آموزی بلند مدت
شیوه نامه ها و دستور العمل ها
دستورالعمل تعیین ظرفیت راهنما و مشاوره
دستورالعمل مقررات پژوهشی دکتری تخصصی
دستورالعمل حمایت ویژه ازرساله
دستورالعمل احراز زبان خارجی
دستورالعمل تهیه فایل های بیان رساله دکتری
دستورالعمل مقررات پژوهشی کارشناسی ارشد/ دکتری عمومی
دستورالعمل نحوه تدوین فرمت پایان نامه / رساله
فرمت پایان نامه / رساله
شیوه نامه منبع نویسی ونکوور
شرایط تسویه حساب رساله/ پایان نامه
دستورالعمل تدوین مقالات
دستورالعمل طرح تشويقي مقاله
دستورالعمل پاداش مقالات (JCR)
دستورالعمل پرداخت هزینه چاپ
دستورالعمل امتیازدهی فعالیت های ارتباط با صنعت
شیوه نامه اجرایی فرصت تحقیقاتی
شیوه نامه پذیرش دانشجویان دکتری استاد محور
راهنماهای پژوهشی
فرم های پژوهشی
فرم های پژوهشی (کاربرگ ها) ویژه اعضای هیئت علمی
فرم های پژوهشی(کاربرگ ها) ویژه دانشجویان
فرمها (کاربرگ ها) دوره دکتری تخصصی
فرمها (کاربرگ ها) دوره دکتری عمومی
فرمها (کاربرگ ها) دوره کارشناسی ارشد
فرایندهای پژوهشی
فرایند دفاع رساله دکتری تخصصی
فرایند دفاع پایان نامه ارشد
فرایند دفاع پایان نامه دکتری عمومی
علم سنجی
فهرست مجلات جی سی آر (JCR) 2023
انتشارات
معاونت آموزشی
معرفی معاونت
فرم های آموزشی
فرآیندهای آموزشی
فرآینددر خواست شرکت در امتحان جامع
فرم های مربوط به درخواست شرکت در امتحان جامع
فرآیند فارغ التحصیلی
فرم تسویه حساب دانشجویان با بیمارستان و پلی کلینیک تخصصی
فرآینددرخواست مجوز دفاع
فرایند اخذ درس به صورت معرفی به استاد
فرم اخذ درس به صورت معرفی به استاد
فرآیند انتخاب واحد دانشجویان
فرآیند انتخاب واحد دروس عمومی دانشجویان
فرآیند انتخاب واحددروس تخصصی دانشجویان
فرایند کذراندن واحد کارآموزی 1 و 2 مقطع دکتری عمومی در نیمسال سوم تحصیلی (نیمسال تابستان)
شیوه نامه ها - آیین نامه ها و مقررات و ضوابط آموزشی
آموزش های عالی آزاد
سولات متداول
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
مدیر گروه
دانشجویان جاری
فارغ التحصیلان
طرحهای پژوهشی جاری
طرح های پژوهشی برون دانشگاهی
گروه پاتوبیولوژی
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
مدیر گروه
دانشجویان جاری
فارغ التحصیلان
طرحهای پژوهشی جاری
طرح های پژوهشی برون دانشگاهی
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
مدیر گروه
دانشجویان جاری
فارغ التحصیلان
طرحهای پژوهشی جاری
طرح های پژوهشی برون دانشگاهی
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
اعضا
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
مدیر گروه
دانشجویان جاری
فارغ التحصیلان
طرحهای پژوهشی جاری
طرح های پژوهشی برون دانشگاهی
دوره های تحصیلی
ترم بندی برنامه درسی
کارشناسی
دکتری عمومی
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی (دستیاری)
دکتری تخصصی (Ph.D)
اطلاعات تماس
عنوان مقاله
نویسندگان
تاریخ انتشار
دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنی
امیر سالاری
تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزر
داور شاهسونی
۱۹۹۹-۹
گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکار
داور شاهسونی
۱۹۹۹-۱۲
تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلان
داور شاهسونی
۲۰۰۱-۳
گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکار
داور شاهسونی
۲۰۰۱-۳
مطالعه كالبد شناسي و بافت شناسي مري شتر يك كوهانه
سعید خان زادی
۲۰۰۱-۳
هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشی
داور شاهسونی
۲۰۰۱-۳
بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
داور شاهسونی
۲۰۰۲-۳
بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
داور شاهسونی
۲۰۰۲-۳
گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرین
داور شاهسونی
۲۰۰۲-۳
انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکار
داور شاهسونی
۲۰۰۲-۹
بررسی بالینی آسیب آشنایی کبدی - کلیوی ناشی از ماده شوینده آنیونی
داور شاهسونی
۲۰۰۳-۳
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوض
داور شاهسونی
۲۰۰۳-۳
بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومی
محمد محسن زاده
۲۰۰۴-۱
A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggs
محمد محسن زاده
۲۰۰۴-۳
بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوض
داور شاهسونی
۲۰۰۴-۳
بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus)
داور شاهسونی
۲۰۰۴-۳
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهد
محمد محسن زاده
۲۰۰۴-۳
بررسی بالینی و آسیبشناسی بافتی اثر فنیتوئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus)
داور شاهسونی
۲۰۰۵-۳
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه شهرستان گناباد
محمد محسن زاده
۲۰۰۵-۴
بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خونماهی قرمز
داور شاهسونی
۲۰۰۵-۶
بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شده
محمد محسن زاده
۲۰۰۶-۳
بررسی وقوع ورم پستان تحت بالینی در یک گاو شیری با استفاده از تست کالیفرنیایی شیر، شمارش سلولهای سوماتیک، تعیین بار میکروبی و اثرات درمان با پنی سیلین در میزان شیر دهی آنان
محمد محسن زاده
۲۰۰۶-۳
تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus)
داور شاهسونی
۲۰۰۶-۳
تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیتهای سرم خون ماهی خاویاری قره برون
داور شاهسونی
۲۰۰۶-۹
تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیتهای سرم خون ماهی قره برون
داور شاهسونی
۲۰۰۶-۱۲
تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاص
محمد محسن زاده
۲۰۰۶-۱۲
اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI.
سعید خان زادی,عبداله جمشیدی
۲۰۰۷-۲
برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شده
محمد محسن زاده
۲۰۰۷-۴
تعیین مقادیر برخی از آنزیمهای سرم خون فیل ماهی خاویاری
داور شاهسونی
۲۰۰۷-۱۲
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوض
داور شاهسونی
۲۰۰۸-۳
تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهد
عبداله جمشیدی ,محمد محسن زاده
۲۰۰۹-۱
بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای
محمد محسن زاده
۲۰۰۹-۹
جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماست
محمد محسن زاده
۲۰۰۹-۱۲
تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوض
داور شاهسونی
۲۰۱۰-۱
بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpio
داور شاهسونی
۲۰۱۰-۵
تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCR
عبداله جمشیدی
۲۰۱۱-۸
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایند
محمد محسن زاده
۲۰۱۱-۹
تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio
داور شاهسونی
۲۰۱۱-۹
بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب.
داور شاهسونی
۲۰۱۲-۱
وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفید
داور شاهسونی
۲۰۱۲-۴
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
عبداله جمشیدی
۲۰۱۲-۱۰
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفید
داور شاهسونی
۲۰۱۲-۱۰
بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio)
داور شاهسونی
۲۰۱۳-۱
بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سرب
داور شاهسونی
۲۰۱۳-۱۰
جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایران
محمد محسن زاده
۲۰۱۳-۱۲
تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتی
محمد محسن زاده
۲۰۱۴-۶
ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداریهای استان خراسان رضوی
محمد محسن زاده
۲۰۱۴-۸
مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio )
داور شاهسونی
۲۰۱۵-۳
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی
محمد محسن زاده
۲۰۱۶-۲
تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ
محمد محسن زاده
۲۰۱۶-۵
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM).
محمد محسن زاده
۲۰۱۶-۹
تأثیر مکملغذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیتاکسیداتیو در بافتهای ماهیکپورمعمولی (Cyprinus carpio)
داور شاهسونی
۲۰۱۶-۱۲
مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی
امیر سالاری
۲۰۱۷-۲
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio)نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
سعید خان زادی
۲۰۱۷-۶
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی
محمد محسن زاده
۲۰۱۷-۱۲
تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Spirulia Platensis) بر آسیب اکسیداتیو بافتی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1785 در مواجهه با سیانید
داور شاهسونی
۲۰۱۷-۱۲
تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایران
محمد محسن زاده
۲۰۱۸-۲
نیازسنجی استقرار سامانه HACCP (ایمنی و بهداشت مواد غذایی) در یکی از بیمارستانهای آجا جهت مدلسازی برای سایر بیمارستانهای نیروهای مسلح
محمد رضا رضائی گلستانی
۲۰۱۸-۴
طراحی فیلمهای بسته بندی ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه پلیلاکتیک اسید حاوی ترکیبات زیست فعال
محمد رضا رضائی گلستانی
۲۰۱۸-۷
ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
محمد محسن زاده
۲۰۱۹-۱
شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرت
محمد محسن زاده
۲۰۱۹-۲
مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافتهای ماهی کپور - Cyprinus carpio -
داور شاهسونی
۲۰۱۹-۵
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال
امیر سالاری,داور شاهسونی
۲۰۱۹-۶
اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
محمد محسن زاده
۲۰۲۰-۱
بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهای گوشت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگر
سعید خان زادی,داور شاهسونی
۲۰۲۰-۶
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
محمد محسن زاده
۲۰۲۰-۷
بررسی ترکیبات اروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) دریایی و پرورشی بستهبندی شده فروشگاههای زنجیرهای شهر تهران
عبداله جمشیدی
۲۰۲۰-۷
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
محمد محسن زاده
۲۰۲۰-۱۰
تشخیص ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در گوسفندان کشتار شده اصفهان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای
عبداله جمشیدی
۲۰۲۱-۱
مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولین
محمد محسن زاده
۲۰۲۱-۱
نقد و بررسی مقاله پایش همه جانبه رخداد مرگ و میر بالای پرندگان آبزی مهاجر تالاب میانکاله در سال 1398
داور شاهسونی
۲۰۲۱-۳
Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology properties
محمد محسن زاده
۲۰۲۱-۷
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
عبداله جمشیدی
۲۰۲۲-۶
Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)
محمد محسن زاده
۲۰۲۲-۱۰
بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژنهای غذایی
محمد محسن زاده
۲۰۲۲-۱۲
Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meat
محمد محسن زاده
۲۰۲۳-۳
Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout fillet
محمد محسن زاده
۲۰۲۳-۳
Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditions
محمد محسن زاده
۲۰۲۳-۴
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا بر پدیده ی مالنوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سرد
سعید خان زادی
۲۰۲۳-۴
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20
سعید خان زادی
۲۰۲۳-۴
مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده های گوشتی
امیر سالاری
۲۰۲۴-۳
بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
سعید خان زادی
۲۰۲۴-۴
پرتال اعضا (پویا)
اعضا شامل دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان
گردش مکاتبات
سیستم اتوماسیون اداری قابل استفاده ی هیات علمی و کارکنان
پست الکترونیک
سیستم پست الکترونیک قابل استفاده ی اعضای دانشگاه
کتابخانه مرکزی
(کتابخانه مرکزی)
مدیریت نشریه های علمی
نشریه های علمی پژوهشی مورد تایید معاونت پژوهشی
آموزشهای الکترونیکی
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد