عنوان مقاله نویسندگان تاریخ انتشار
دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنیامیر سالاری
تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزرداور شاهسونی۱۹۹۹-۹
گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکارداور شاهسونی۱۹۹۹-۱۲
تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلانداور شاهسونی۲۰۰۱-۳
گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکارداور شاهسونی۲۰۰۱-۳
مطالعه كالبد شناسي و بافت شناسي مري شتر يك كوهانهسعید خان زادی۲۰۰۱-۳
هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشیداور شاهسونی۲۰۰۱-۳
بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمزداور شاهسونی۲۰۰۲-۳
بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمزداور شاهسونی۲۰۰۲-۳
گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرینداور شاهسونی۲۰۰۲-۳
انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکارداور شاهسونی۲۰۰۲-۹
بررسی بالینی آسیب آشنایی کبدی - کلیوی ناشی از ماده شوینده آنیونیداور شاهسونی۲۰۰۳-۳
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوضداور شاهسونی۲۰۰۳-۳
بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومیمحمد محسن زاده۲۰۰۴-۱
A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggsمحمد محسن زاده۲۰۰۴-۳
بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوضداور شاهسونی۲۰۰۴-۳
بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus)داور شاهسونی۲۰۰۴-۳
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهدمحمد محسن زاده۲۰۰۴-۳
بررسی بالینی و آسیب‌شناسی بافتی اثر فنی‌توئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus)داور شاهسونی۲۰۰۵-۳
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه شهرستان گنابادمحمد محسن زاده۲۰۰۵-۴
بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون‌ماهی قرمزداور شاهسونی۲۰۰۵-۶
بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شدهمحمد محسن زاده۲۰۰۶-۳
بررسی وقوع ورم پستان تحت بالینی در یک گاو شیری با استفاده از تست کالیفرنیایی شیر، شمارش سلولهای سوماتیک، تعیین بار میکروبی و اثرات درمان با پنی سیلین در میزان شیر دهی آنانمحمد محسن زاده۲۰۰۶-۳
تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus)داور شاهسونی۲۰۰۶-۳
تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیت‌های سرم خون ماهی خاویاری قره برونداور شاهسونی۲۰۰۶-۹
تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیت‌های سرم خون ماهی قره برونداور شاهسونی۲۰۰۶-۱۲
تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاصمحمد محسن زاده۲۰۰۶-۱۲
اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI.سعید خان زادی,عبداله جمشیدی ۲۰۰۷-۲
برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شدهمحمد محسن زاده۲۰۰۷-۴
تعیین مقادیر برخی از آنزیم‌های سرم خون فیل ماهی خاویاریداور شاهسونی۲۰۰۷-۱۲
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوضداور شاهسونی۲۰۰۸-۳
تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهدعبداله جمشیدی ,محمد محسن زاده۲۰۰۹-۱
بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولایمحمد محسن زاده۲۰۰۹-۹
جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماستمحمد محسن زاده۲۰۰۹-۱۲
تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوضداور شاهسونی۲۰۱۰-۱
بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpioداور شاهسونی۲۰۱۰-۵
تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCRعبداله جمشیدی ۲۰۱۱-۸
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایندمحمد محسن زاده۲۰۱۱-۹
تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerioداور شاهسونی۲۰۱۱-۹
بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب.داور شاهسونی۲۰۱۲-۱
وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفیدداور شاهسونی۲۰۱۲-۴
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراینعبداله جمشیدی ۲۰۱۲-۱۰
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفیدداور شاهسونی۲۰۱۲-۱۰
بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio)داور شاهسونی۲۰۱۳-۱
بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سربداور شاهسونی۲۰۱۳-۱۰
جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایرانمحمد محسن زاده۲۰۱۳-۱۲
تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتیمحمد محسن زاده۲۰۱۴-۶
ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضویمحمد محسن زاده۲۰۱۴-۸
مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio )داور شاهسونی۲۰۱۵-۳
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذاییمحمد محسن زاده۲۰۱۶-۲
تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغمحمد محسن زاده۲۰۱۶-۵
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM).محمد محسن زاده۲۰۱۶-۹
تأثیر مکمل‌غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومار‌‌کر‌های وضعیت‌اکسیداتیو در بافت‏های ماهی‌کپورمعمولی (Cyprinus carpio)داور شاهسونی۲۰۱۶-۱۲
مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدیامیر سالاری۲۰۱۷-۲
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio)نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگرادسعید خان زادی۲۰۱۷-۶
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتیمحمد محسن زاده۲۰۱۷-۱۲
تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Spirulia Platensis) بر آسیب اکسیداتیو بافتی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1785 در مواجهه با سیانیدداور شاهسونی۲۰۱۷-۱۲
تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایرانمحمد محسن زاده۲۰۱۸-۲
نیازسنجی استقرار سامانه HACCP (ایمنی و بهداشت مواد غذایی) در یکی از بیمارستان‌های آجا جهت مدلسازی برای سایر بیمارستان‌های نیروهای مسلحمحمد رضا رضائی گلستانی۲۰۱۸-۴
طراحی فیلم‌های بسته بندی ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه پلی‌لاکتیک اسید حاوی ترکیبات زیست فعالمحمد رضا رضائی گلستانی۲۰۱۸-۷
ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچالمحمد محسن زاده۲۰۱۹-۱
شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرتمحمد محسن زاده۲۰۱۹-۲
مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافتهای ماهی کپور - Cyprinus carpio -داور شاهسونی۲۰۱۹-۵
استفاده از جیرۀ غذایی غنی‌شده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچالامیر سالاری,داور شاهسونی۲۰۱۹-۶
اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شدهمحمد محسن زاده۲۰۲۰-۱
بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گرسعید خان زادی,داور شاهسونی۲۰۲۰-۶
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداریمحمد محسن زاده۲۰۲۰-۷
بررسی ترکیبات اروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) دریایی و پرورشی بسته‌بندی شده فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهر تهرانعبداله جمشیدی ۲۰۲۰-۷
بهینه‌سازی تولید فیلم زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخمحمد محسن زاده۲۰۲۰-۱۰
تشخیص ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در گوسفندان کشتار شده اصفهان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ایعبداله جمشیدی ۲۰۲۱-۱
مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولینمحمد محسن زاده۲۰۲۱-۱
نقد و بررسی مقاله پایش همه جانبه رخداد مرگ و میر بالای پرندگان آبزی مهاجر تالاب میانکاله در سال 1398داور شاهسونی۲۰۲۱-۳
Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology propertiesمحمد محسن زاده۲۰۲۱-۷
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرفعبداله جمشیدی ۲۰۲۲-۶
Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)محمد محسن زاده۲۰۲۲-۱۰
بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژن‌های غذاییمحمد محسن زاده۲۰۲۲-۱۲
Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meatمحمد محسن زاده۲۰۲۳-۳
Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout filletمحمد محسن زاده۲۰۲۳-۳
Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditionsمحمد محسن زاده۲۰۲۳-۴
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا بر پدیده ی مالنوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سردسعید خان زادی۲۰۲۳-۴
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20سعید خان زادی۲۰۲۳-۴
مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده های گوشتیامیر سالاری۲۰۲۴-۳
بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصیسعید خان زادی۲۰۲۴-۴