برنامه درسی هفتگی استاد (داور شاهسونی) نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲


شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان(2.00)
(کلاس ۸),شروع فرد
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
* تکثیروپرورش ماهی(2.00)
(کلاس ۱۰۸),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
* بیماریهای ماهی(2.00)
(کلاس ۱۰۲),شروع فرد
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
یکشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
ماهی شناسی، پرورش و بیماریهای آبزیان(3.00)
(کلاس ۱۰۲),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
دوشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
بهداشت وصنایع غذایی دریایی(2.00)
(کلاس ۱۱۲),شروع فرد
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
سه شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
* ماهی شناسی(2.00)
(کلاس ۱۰۱),شروع فرد
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
ماهی شناسی، پرورش و بیماریهای آبزیان(3.00)
(آزمایشگاه آبزیان),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
چهارشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
ماهی شناسی(2.00)
(آزمایشگاه آبزیان),شروع زوج
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
بیماریهای ماهی(2.00)
(آزمایشگاه آبزیان),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
بیماریهای ماهی(2.00)
(آزمایشگاه آبزیان),شروع فرد
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
پنجشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
* تکثیروپرورش ماهی(2.00)
(),شروع فرد
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
* کار آموزی فراوری در کارخانه های غذاهای در یائی(2.00)
(),شروع زوج