عنوان کتاب نویسندگان انتشارات سال آخرین انتشار
انتشارات سال آخرین انتشار
آ سیب شناسی سیستمیک ماهیداور شاهسونی0۱۳۸۱
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)سعید خان زادی,محمد محسن زاده۱۳۸۴
ماهی شناسی(1) تشریح و فیزیولوژیداور شاهسونیدانشگاه گیلان و انتشارات مهر۱۳۸۸
بیماری های ویروسی ماهی و میگوداور شاهسونی.۱۳۸۸
ماهی شناسی (2) سیستماتیکداور شاهسونیحق شناس۱۳۸۸
آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنیمحمد محسن زادهجهاد دانشگاهی۱۳۹۰
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)محمد محسن زاده,سعید خان زادی۱۳۹۰
میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی)محمد محسن زاده۱۳۹۲
راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذاییمحمد محسن زادهانتشارات پیمان نو مشهد۱۳۹۴
عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذاییسعید خان زادی۱۳۹۴