عنوان پایان‌نامه دانشجو مقطع استاد راهنما تاریخ تعیین شده دفاع
مقطع استاد راهنما
یافته های بالینی و هیستو پاتولوژیک دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپورسلیمان جعفری نژاددکتری حرفه‌ایشاهسونی۱۳۹۰/۱۲/۱۵
بررسی مقدماتی میزان آلودگی گوشت چرخ کرده به سرووارهای پاتوژن باکتری لیستریا منو سایتوجنز با استفاده از روش m-PCR در شهرستان مشهدارینب ابتدائیدکتری حرفه‌ایجمشیدی ۱۳۹۰/۰۸/۲۵
مقایسه دو روش MPN-PCR و MPN culture در تعیین تعدادباکتری لیستریا منو سایتو ژنز در شیرمهزاد حسینیدکتری حرفه‌ایجمشیدی ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
ارزیابی خصوصیات بافتی و میکروبی پنیر فتا فراپالایش شده طی دوره نگهداری و ارتباط آن با ویژگی های بهداشتی شیر خام.شهریار عباسیان جهرمیدکتری(Ph.d)خان زادی۱۳۹۲/۱۰/۰۳
بررسی بیوانفورماتیک قابلیت زیست تخریب پذیری پلی‌هیدروکربن‌های آروماتیک با استفاده از لاکاز باکتریایی مقاوم به استرس‌های دمایی به منظور افزودن به ماده غذاییمهدیه سرگل زاییدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۳۹۶/۰۵/۰۷
مدل سازی تاثیر زمان، دما، نوع و غلظت اسیدهای آلی بر فعالیت ضد میکروبی آب الکترولیز و ارزیابی اثر تیمار بهینه آن بر ماندگاری گوشت مرغ و رشد باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس.مهدی براتی کاریزنودکتری(Ph.d)خان زادی۱۳۹۷/۰۹/۰۹
بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت نشاسته حاوی نانوسلولز، نانو اسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر روی رشد باکتری اشریشیاکولایO157:H7 تلقیح شده در همبرگر طی نگهداری در 4 درجه سانتی گرادپریسا وفائیکارشناسی ارشدخان زادی۱۳۹۷/۱۰/۱۰
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس نعناع -Mentha spicata- در محیط کشت و مدل غذاییسحر زمانی اهریدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
تولید فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ مقل ازرق (Guggul Gum)، نانوکیتوزان و اسانس گیاه برازمبل (Salvia subgenus Perovskia) به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلاحامد محمدیدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۳۹۸/۰۴/۱۹
بررسی اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و عصاره گیاه خرفه بر ویژگیهای کیفی و کنترل رشد باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز وسالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترمرغمینو جعفرزادهدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۳۹۸/۰۶/۲۷
بررسی تاثیر حفاظتی کفیر بر سمیت کبدی القا شده توسط آفلاتوکسین B1 در موش های صحرایی نر بالغسیداحمد سجادیدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۳۹۸/۰۶/۲۰
تعیین شاخص‌های عملکردی درتصدیق روش‌های آزمون کیفی وکمی میکروب‌شناسی موادغذاییمحمد خضریدکتری(Ph.d)خان زادی۱۳۹۹/۱۰/۳۰
فیلم خوراکی دولایه فعال بر پایه ارموروس - پلی وینیل الکل حاوی عصاره غلاف -husk-زیره سبز: بررسی ویژگی-های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، حرارتی و میکروبی فیلم و ارزیابی کارآیی آن در ماندگاری فیله گوشت گاوالهام مریخی اردبیلیدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه بادرشبویه تقویت شده با نانوالیاف پکتین / پروتئین آب پنیر حاوی اسانس برازمبلسمانه طبیبیاندکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۰/۰۴/۰۷
اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو حامل لیپیدی لوتئولین بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل رشد میکروبی بادام زمینینگار صمدیدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۰/۰۶/۳۰
امکان‌‌سنجی تهیه نانوپست‌بیوتیک‌ها در محیط کشت‌های مختلف و استفاده از آن در مدل غذایی دوغ با هدف بهبود خواص کیفی و زمان ماندگاریمهسا خاکپوردکتری(Ph.d)سالاری۱۴۰۰/۰۷/۰۳
اثر پوشش کامپوزیت نانوکیتوزان- ایزوله پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزه همراه با بسته بندی جاذب اکسیژن بر روی کیفیت فیله های ماهی قزل آلای رنگین کمان طی زمان نگهداری در یخچالراضیه اللهیدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، ضد بیوفیلمی و ضد کوئروم سنسینگ نانوالیاف الکتروریسی شده پروتئین آب پنیر/پلی اتیلن اکساید/وانیلین بر روی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جداشده از مواد غذاییسیده بهاره جوادیدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۰/۱۲/۰۹
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رنگ سنجی عسل های با منشا گیاهی مختلف قبل و بعد از تلقیح مخمر ساکارومایسس سرویزیه و زایگوساکارومایسس روکسی در طول دوره نگهداری در دمای 25 درجه سانتی گرادسمانه یعقوبی فازدکتری(Ph.d)خان زادی۱۴۰۰/۱۲/۱۶
بهبود خصوصیات آب تمشک گونهRubus dolichocarpus با استفاده از باکتریهای لاکتیکی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در ماست و جلوگیری از اکسیداسیون ثانویه ماهی تیلاپیا و تاثیر عصاره استویا برای محافظت از ترکیبات فنولیک آنمحمدمهدی کریمخانیدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
بررسی اثرات نانو ذرات اکسید سریم (Cerium oxide nanoparticles ) بر کاهش اثرات سمیت ناشی از مواجهه با آنتی بیوتیک فلورفنیکل در ماهی کوی (Cyprinus carpio koi)فاطمه برجییان بروجنیشاهسونی۱۴۰۱/۰۶/۲۰
ارزیابی مقایسه ای اثرات پوششهای کیتوزان حاوی تیمول (امولسیون ساده، نانوامولسیون و نانوذرات لیپید جامد) بر ماندگاری فیله ماهی سالمون و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، اشرشیاکلای O157H7 و سودوموناس آئروژینوزآمرضیه خوریدکتری(Ph.d)خان زادی۱۴۰۰/۰۴/۲۳
بررسی اثر پوشش ژلاتین خوراکی گاوی حاوی نانو ذرات لیپید جامد و اسانس زنیان بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز ، اشریشیا کلی O157:H7 و سالمونلا تیفی موریومپریوش خسرویدکتری(Ph.d)خان زادی۱۴۰۱/۰۵/۱۱
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و توکسیسیتی اسانس زنیان میکروکپسوله شده با بتاسیکلودکسترین در شرایط برون تنیفائزه اسکوئیانمحسن زاده۱۴۰۱/۰۷/۰۴
اثر پوشش کیتوزان دارای آب تهیه شده با نانوحباب‌های گاز N2 بر علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت سینه مرغفاطمه عرجیکارشناسی ارشدخان زادی۱۴۰۱/۱۲/۰۹
اثر پوشش ژلاتین ماهی تهیه شده با آب حاوی نانوحباب‌های گاز CO2 علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریا مونوسایتوژنز و سودوموناس آئروژینوزا در فیله‌ی ماهی قزل‌آلامبارکه امامی کشفیکارشناسی ارشدخان زادی۱۴۰۱/۱۲/۰۹
کیفیت میکروبی و شیوع اشریشیا کلی مولد شیگا توکسین (STEC) در جگر گوسفندی تولیدی در یک کشتارگاه دامی در ایرانمحمود سمیعیرضائی گلستانی۱۴۰۲/۰۲/۰۶
بررسی کارایی فرایند های قلیایی، اسمزمعکوس و جوشاندن بر میزان نیتریت و فلزات سنگین آبفاطمه خواجویکارشناسی ارشدسالاری۱۴۰۲/۰۳/۰۲
شیوع سالمونلا در جگر گوسفندی تولیدی در یک کشتارگاه صنعتی در ایرانمجتبی سعادت طرقیرضائی گلستانی۱۴۰۲/۰۴/۱۷
بررسی ویژگی های بیوشیمیایی، مولکولی و ارزیابی برون تنی پتانسیل پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسیدلاکتیک جداسازی شده از ماست های سنتی تولید شده در حوزه شرق افغانستانسید عطاء الحق بنوریدکتری(Ph.d)جمشیدی ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
کیفیت میکروبیولوژیکی و تشخیص اشریشیا کلی مولد شیگا توکسین (STEC) در تخم کبوترآرش زرنگیان خیبریکارشناسی ارشدرضائی گلستانی۱۴۰۲/۰۵/۰۹
تولید فیلم نانوکامپوزیت‌ و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید/نانوسلولز/ کیتین تقویت شده با عصاره پوست انار و ویتامین E به منظور بسته‌بندی فیله ماهی کپورحیدر نعمه طه العیسیدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۲/۰۶/۲۸
ساخت و تعیین خصوصیات فیلم دولایه ضد میکروبی و نشانگر pH بر اساس پکتین و صمغ انزروت حاوی کربن دات زیره سیاه و آنتوسیانین توت فرنگی به منظور بررسی تازگی گوشت ماهیمرضیه اقا باباییدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۲/۰۶/۲۷
ساخت و تعیین ویژگی های نانوالیاف هوشمند، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مبتنی برپلی اتیلن اکساید/ پروتئین نخود تقویت شده با نانو فیتوزوم کاتچین وآنتوسیانین آلبالو لمینیت شده با فیلم خوراکی صمغ فارسی به منظورافزایش زمان ماندگاری گوشت ماهیالهه سراوانی پاکدکتری(Ph.d)محسن زاده۱۴۰۲/۰۵/۲۲
ارزیابی اثر فیلم نانوفیبرکیتوزان حاوی اسانس زیره سیاه علیه سالمونلا تایفی‌موریوم ، اشریشیا کولای O157:H7 و لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به همبرگرهما رضیکارشناسی ارشدخان زادی۱۴۰۲/۰۵/۱۷
اثر پوشش‌ کربوکسی‌متیل‌سلولز دارای آب حاوی نانوحباب های گازco2 بر علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریامونوسایتوژنز و اشریشیاکلایO157:H7 درگوشت گاو.صدیقه صاحبدلکارشناسی ارشدخان زادی۱۴۰۲/۰۵/۱۴
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی نانوفیتوزوم اسانس رزماریسیده عاطفه بستانی اولکارشناسی ارشدمحسن زاده۱۴۰۲/۰۵/۰۹
امکانسنجی تولید نانو پد هوشمند در بسته بندی گوشت مرغ با استفاده از ضایعات گلبرگ زعفراننگار غلامی مقدم خیرآبادیکارشناسی ارشدسالاری۱۴۰۲/۰۲/۱۰
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم بیوکامپوزیت ژلاتین و نشاسته بنه زعفران حاوی آنتوسیانین گلبرگ زعفرانمریم مصطفائیکارشناسی ارشدمحسن زاده۱۴۰۲/۰۸/۰۸
امکان‌سنجی استفاده از خمیرترش به‌عنوان استارتر ماست و مقایسه متابولومیکس ماست تولیدی با ماست تجاریفاطمه اکبرنژادکارشناسی ارشدسالاری۱۴۰۲/۱۰/۱۶
مدل‌سازی ریاضی رشد سالمونلا در جگر خام گوسفندزهرا قدیریکارشناسی ارشدرضائی گلستانی۱۴۰۲/۰۹/۲۷
عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تهیه شده در مزرعه و بازارمحاسن یوسف احمد الشیخکارشناسی ارشدرضائی گلستانی۱۴۰۲/۱۰/۰۴
بررسی اثر افزودن عصاره مخمر هیدرولیز شده و سین بیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمی و ایمنی پلاسمای خون بچه ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)سجاد خان زاده محمودآبادیشاهسونی۱۴۰۲/۰۹/۱۲
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس فلفل قرمز به همراه منتول سالسیلات بر کارایی عملکرد رشد و فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی-Cyprinus carpio-فاطمه فرهادیشاهسونی۱۴۰۲/۰۷/۰۹