عنوان پایاننامه | دانشجو | مقطع | استاد راهنما | تاریخ تعیین شده دفاع |
---|---|---|---|---|
مقطع | استاد راهنما | |||
یافته های بالینی و هیستو پاتولوژیک دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور | سلیمان جعفری نژاد | دکتری حرفهای | شاهسونی | ۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
بررسی مقدماتی میزان آلودگی گوشت چرخ کرده به سرووارهای پاتوژن باکتری لیستریا منو سایتوجنز با استفاده از روش m-PCR در شهرستان مشهد | ارینب ابتدائی | دکتری حرفهای | جمشیدی | ۱۳۹۰/۰۸/۲۵ |
مقایسه دو روش MPN-PCR و MPN culture در تعیین تعدادباکتری لیستریا منو سایتو ژنز در شیر | مهزاد حسینی | دکتری حرفهای | جمشیدی | ۱۳۹۰/۱۱/۰۳ |
ارزیابی خصوصیات بافتی و میکروبی پنیر فتا فراپالایش شده طی دوره نگهداری و ارتباط آن با ویژگی های بهداشتی شیر خام. | شهریار عباسیان جهرمی | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ |
بررسی بیوانفورماتیک قابلیت زیست تخریب پذیری پلیهیدروکربنهای آروماتیک با استفاده از لاکاز باکتریایی مقاوم به استرسهای دمایی به منظور افزودن به ماده غذایی | مهدیه سرگل زایی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۳۹۶/۰۵/۰۷ |
مدل سازی تاثیر زمان، دما، نوع و غلظت اسیدهای آلی بر فعالیت ضد میکروبی آب الکترولیز و ارزیابی اثر تیمار بهینه آن بر ماندگاری گوشت مرغ و رشد باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس. | مهدی براتی کاریزنو | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۳۹۷/۰۹/۰۹ |
بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت نشاسته حاوی نانوسلولز، نانو اسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر روی رشد باکتری اشریشیاکولایO157:H7 تلقیح شده در همبرگر طی نگهداری در 4 درجه سانتی گراد | پریسا وفائی | کارشناسی ارشد | خان زادی | ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس نعناع -Mentha spicata- در محیط کشت و مدل غذایی | سحر زمانی اهری | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۳۹۸/۰۴/۰۹ |
تولید فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ مقل ازرق (Guggul Gum)، نانوکیتوزان و اسانس گیاه برازمبل (Salvia subgenus Perovskia) به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا | حامد محمدی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۳۹۸/۰۴/۱۹ |
بررسی اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و عصاره گیاه خرفه بر ویژگیهای کیفی و کنترل رشد باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز وسالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترمرغ | مینو جعفرزاده | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ |
بررسی تاثیر حفاظتی کفیر بر سمیت کبدی القا شده توسط آفلاتوکسین B1 در موش های صحرایی نر بالغ | سیداحمد سجادی | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۳۹۸/۰۶/۲۰ |
تعیین شاخصهای عملکردی درتصدیق روشهای آزمون کیفی وکمی میکروبشناسی موادغذایی | محمد خضری | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ |
فیلم خوراکی دولایه فعال بر پایه ارموروس - پلی وینیل الکل حاوی عصاره غلاف -husk-زیره سبز: بررسی ویژگی-های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، حرارتی و میکروبی فیلم و ارزیابی کارآیی آن در ماندگاری فیله گوشت گاو | الهام مریخی اردبیلی | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۴۰۰/۰۳/۰۲ |
ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه بادرشبویه تقویت شده با نانوالیاف پکتین / پروتئین آب پنیر حاوی اسانس برازمبل | سمانه طبیبیان | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ |
اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو حامل لیپیدی لوتئولین بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل رشد میکروبی بادام زمینی | نگار صمدی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ |
امکانسنجی تهیه نانوپستبیوتیکها در محیط کشتهای مختلف و استفاده از آن در مدل غذایی دوغ با هدف بهبود خواص کیفی و زمان ماندگاری | مهسا خاکپور | دکتری(Ph.d) | سالاری | ۱۴۰۰/۰۷/۰۳ |
اثر پوشش کامپوزیت نانوکیتوزان- ایزوله پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزه همراه با بسته بندی جاذب اکسیژن بر روی کیفیت فیله های ماهی قزل آلای رنگین کمان طی زمان نگهداری در یخچال | راضیه اللهی | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ |
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، ضد بیوفیلمی و ضد کوئروم سنسینگ نانوالیاف الکتروریسی شده پروتئین آب پنیر/پلی اتیلن اکساید/وانیلین بر روی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جداشده از مواد غذایی | سیده بهاره جوادی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۰/۱۲/۰۹ |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رنگ سنجی عسل های با منشا گیاهی مختلف قبل و بعد از تلقیح مخمر ساکارومایسس سرویزیه و زایگوساکارومایسس روکسی در طول دوره نگهداری در دمای 25 درجه سانتی گراد | سمانه یعقوبی فاز | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۴۰۰/۱۲/۱۶ |
بهبود خصوصیات آب تمشک گونهRubus dolichocarpus با استفاده از باکتریهای لاکتیکی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در ماست و جلوگیری از اکسیداسیون ثانویه ماهی تیلاپیا و تاثیر عصاره استویا برای محافظت از ترکیبات فنولیک آن | محمدمهدی کریمخانی | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۴۰۰/۱۱/۲۷ |
بررسی اثرات نانو ذرات اکسید سریم (Cerium oxide nanoparticles ) بر کاهش اثرات سمیت ناشی از مواجهه با آنتی بیوتیک فلورفنیکل در ماهی کوی (Cyprinus carpio koi) | فاطمه برجییان بروجنی | شاهسونی | ۱۴۰۱/۰۶/۲۰ | |
ارزیابی مقایسه ای اثرات پوششهای کیتوزان حاوی تیمول (امولسیون ساده، نانوامولسیون و نانوذرات لیپید جامد) بر ماندگاری فیله ماهی سالمون و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، اشرشیاکلای O157H7 و سودوموناس آئروژینوزآ | مرضیه خوری | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۴۰۰/۰۴/۲۳ |
بررسی اثر پوشش ژلاتین خوراکی گاوی حاوی نانو ذرات لیپید جامد و اسانس زنیان بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز ، اشریشیا کلی O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم | پریوش خسروی | دکتری(Ph.d) | خان زادی | ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ |
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و توکسیسیتی اسانس زنیان میکروکپسوله شده با بتاسیکلودکسترین در شرایط برون تنی | فائزه اسکوئیان | محسن زاده | ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ | |
اثر پوشش کیتوزان دارای آب تهیه شده با نانوحبابهای گاز N2 بر علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت سینه مرغ | فاطمه عرجی | کارشناسی ارشد | خان زادی | ۱۴۰۱/۱۲/۰۹ |
اثر پوشش ژلاتین ماهی تهیه شده با آب حاوی نانوحبابهای گاز CO2 علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریا مونوسایتوژنز و سودوموناس آئروژینوزا در فیلهی ماهی قزلآلا | مبارکه امامی کشفی | کارشناسی ارشد | خان زادی | ۱۴۰۱/۱۲/۰۹ |
کیفیت میکروبی و شیوع اشریشیا کلی مولد شیگا توکسین (STEC) در جگر گوسفندی تولیدی در یک کشتارگاه دامی در ایران | محمود سمیعی | رضائی گلستانی | ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ | |
بررسی کارایی فرایند های قلیایی، اسمزمعکوس و جوشاندن بر میزان نیتریت و فلزات سنگین آب | فاطمه خواجوی | کارشناسی ارشد | سالاری | ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ |
شیوع سالمونلا در جگر گوسفندی تولیدی در یک کشتارگاه صنعتی در ایران | مجتبی سعادت طرقی | رضائی گلستانی | ۱۴۰۲/۰۴/۱۷ | |
بررسی ویژگی های بیوشیمیایی، مولکولی و ارزیابی برون تنی پتانسیل پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از ماست های سنتی تولید شده در حوزه شرق افغانستان | سید عطاء الحق بنوری | دکتری(Ph.d) | جمشیدی | ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ |
کیفیت میکروبیولوژیکی و تشخیص اشریشیا کلی مولد شیگا توکسین (STEC) در تخم کبوتر | آرش زرنگیان خیبری | کارشناسی ارشد | رضائی گلستانی | ۱۴۰۲/۰۵/۰۹ |
تولید فیلم نانوکامپوزیت و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید/نانوسلولز/ کیتین تقویت شده با عصاره پوست انار و ویتامین E به منظور بستهبندی فیله ماهی کپور | حیدر نعمه طه العیسی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۲/۰۶/۲۸ |
ساخت و تعیین خصوصیات فیلم دولایه ضد میکروبی و نشانگر pH بر اساس پکتین و صمغ انزروت حاوی کربن دات زیره سیاه و آنتوسیانین توت فرنگی به منظور بررسی تازگی گوشت ماهی | مرضیه اقا بابایی | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ |
ساخت و تعیین ویژگی های نانوالیاف هوشمند، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مبتنی برپلی اتیلن اکساید/ پروتئین نخود تقویت شده با نانو فیتوزوم کاتچین وآنتوسیانین آلبالو لمینیت شده با فیلم خوراکی صمغ فارسی به منظورافزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی | الهه سراوانی پاک | دکتری(Ph.d) | محسن زاده | ۱۴۰۲/۰۵/۲۲ |
ارزیابی اثر فیلم نانوفیبرکیتوزان حاوی اسانس زیره سیاه علیه سالمونلا تایفیموریوم ، اشریشیا کولای O157:H7 و لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به همبرگر | هما رضی | کارشناسی ارشد | خان زادی | ۱۴۰۲/۰۵/۱۷ |
اثر پوشش کربوکسیمتیلسلولز دارای آب حاوی نانوحباب های گازco2 بر علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریامونوسایتوژنز و اشریشیاکلایO157:H7 درگوشت گاو. | صدیقه صاحبدل | کارشناسی ارشد | خان زادی | ۱۴۰۲/۰۵/۱۴ |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی نانوفیتوزوم اسانس رزماری | سیده عاطفه بستانی اول | کارشناسی ارشد | محسن زاده | ۱۴۰۲/۰۵/۰۹ |
امکانسنجی تولید نانو پد هوشمند در بسته بندی گوشت مرغ با استفاده از ضایعات گلبرگ زعفران | نگار غلامی مقدم خیرآبادی | کارشناسی ارشد | سالاری | ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم بیوکامپوزیت ژلاتین و نشاسته بنه زعفران حاوی آنتوسیانین گلبرگ زعفران | مریم مصطفائی | کارشناسی ارشد | محسن زاده | ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ |
امکانسنجی استفاده از خمیرترش بهعنوان استارتر ماست و مقایسه متابولومیکس ماست تولیدی با ماست تجاری | فاطمه اکبرنژاد | کارشناسی ارشد | سالاری | ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ |
مدلسازی ریاضی رشد سالمونلا در جگر خام گوسفند | زهرا قدیری | کارشناسی ارشد | رضائی گلستانی | ۱۴۰۲/۰۹/۲۷ |
عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تهیه شده در مزرعه و بازار | محاسن یوسف احمد الشیخ | کارشناسی ارشد | رضائی گلستانی | ۱۴۰۲/۱۰/۰۴ |
بررسی اثر افزودن عصاره مخمر هیدرولیز شده و سین بیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمی و ایمنی پلاسمای خون بچه ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) | سجاد خان زاده محمودآبادی | شاهسونی | ۱۴۰۲/۰۹/۱۲ | |
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس فلفل قرمز به همراه منتول سالسیلات بر کارایی عملکرد رشد و فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی-Cyprinus carpio- | فاطمه فرهادی | شاهسونی | ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ |