عنوان کتاب | نویسندگان | انتشارات | سال آخرین انتشار |
---|---|---|---|
انتشارات | سال آخرین انتشار | ||
آ سیب شناسی سیستمیک ماهی | داور شاهسونی | 0 | ۱۳۸۱ |
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی) | سعید خان زادی,محمد محسن زاده | ۱۳۸۴ | |
ماهی شناسی(1) تشریح و فیزیولوژی | داور شاهسونی | دانشگاه گیلان و انتشارات مهر | ۱۳۸۸ |
بیماری های ویروسی ماهی و میگو | داور شاهسونی | . | ۱۳۸۸ |
ماهی شناسی (2) سیستماتیک | داور شاهسونی | حق شناس | ۱۳۸۸ |
آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنی | محمد محسن زاده | جهاد دانشگاهی | ۱۳۹۰ |
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی) | محمد محسن زاده,سعید خان زادی | ۱۳۹۰ | |
میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی) | محمد محسن زاده | ۱۳۹۲ | |
راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی | محمد محسن زاده | انتشارات پیمان نو مشهد | ۱۳۹۴ |
عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی | سعید خان زادی | ۱۳۹۴ |