آموزشی
پرديس خودگردان
مديريت خدمات آموزشي
كالج دانشگاه
مركز آموزش های الكترونیكی
مركز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
سامانه دانش آموختگان دانشگاه
فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی
مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه
مدیریت تربیت بدنی
مديريت رفاه و سلامت دانشجويان
مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان
سامانه نشریات دانشجویی
پژوهش و فناوری
مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی
مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات
مديريت توسعه و انتقال فناوري
مركز رشد واحدهای فناور
مدیریت نشر آثار علمی
مركز لزره نگاری
پژوهشكده علوم گیاهی
آزمایشگاه مركزی
پژوهشكده هوا خورشید
پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
مركز رشد واحدهای فناور علوم انسانی
آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی
مدیریت مالکیت فکری
سایر
سایت خبری ftp دانشگاه
مدیریت حراست
مركز آثارمفاخر و اسناد دانشگاه
مدیریت همكاری های علمی و بین المللی
مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه
ستاد رفاهی دانشگاه
سایت سایبان مهر
بنیاد دانشگاهی فردوسی
آگهي ها و تبليغات دانشگاه
سامانه مدیریت وبلاگ
بسیج اساتید
بسیج كاركنان
نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه
» لیست كلیه وبگاه ها
AR
FA
EN
الخميس، ۱۷ آبان ۱۴۰۳
≡
الصفحه الاصلی
المجموعات التعليمية
قسم العلوم الأساسية
الأشخاص
الأساتذه
أساتذة متقاعدون
الطلاب الحاليون
الخريجين
المنشورات
كتب
مقالات لاتينية
مقالات فارسية
المشاريع البحثية
مشاريع البحث الحالية
مشاريع البحث اللامنهجي
قسم علم الأمراض
الأشخاص
الأساتذه
أساتذة متقاعدون
الطلاب الحاليون
الخريجين
المنشورات
كتب
مقالات لاتينية
مقالات فارسية
المشاريع البحثية
مشاريع البحث الحالية
مشاريع البحث اللامنهجي
قسم الغذاء والصحة المائية
الأشخاص
الأساتذه
أساتذة متقاعدون
الطلاب الحاليون
الخريجين
المنشورات
كتب
مقالات لاتينية
مقالات فارسية
المشاريع البحثية
مشاريع البحث الحالية
مشاريع البحث اللامنهجي
العلوم السريرية - صحة الحيوان والوقاية من الأمراض
الأشخاص
الأساتذه
أساتذة متقاعدون
الخريجين
الطلاب الحاليون
المنشورات
كتب
مقالات لاتينية
مقالات فارسية
المشاريع البحثية
مشاريع البحث الحالية
مشاريع البحث اللامنهجي
معلومات عنا
تاریخ
التعلیم
عنوان المقال
المؤلفون
تاريخ النشر
دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنی
امیر سالاری
تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزر
داور شاهسونی
1999-9
گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکار
داور شاهسونی
1999-12
تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلان
داور شاهسونی
2001-3
گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکار
داور شاهسونی
2001-3
مطالعه كالبد شناسي و بافت شناسي مري شتر يك كوهانه
سعید خان زادی
2001-3
هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشی
داور شاهسونی
2001-3
بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
داور شاهسونی
2002-3
بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز
داور شاهسونی
2002-3
گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرین
داور شاهسونی
2002-3
انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکار
داور شاهسونی
2002-9
بررسی بالینی آسیب آشنایی کبدی - کلیوی ناشی از ماده شوینده آنیونی
داور شاهسونی
2003-3
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوض
داور شاهسونی
2003-3
بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومی
محمد محسن زاده
2004-1
A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggs
محمد محسن زاده
2004-3
بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوض
داور شاهسونی
2004-3
بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus)
داور شاهسونی
2004-3
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهد
محمد محسن زاده
2004-3
بررسی بالینی و آسیبشناسی بافتی اثر فنیتوئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus)
داور شاهسونی
2005-3
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه شهرستان گناباد
محمد محسن زاده
2005-4
بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خونماهی قرمز
داور شاهسونی
2005-6
بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شده
محمد محسن زاده
2006-3
بررسی وقوع ورم پستان تحت بالینی در یک گاو شیری با استفاده از تست کالیفرنیایی شیر، شمارش سلولهای سوماتیک، تعیین بار میکروبی و اثرات درمان با پنی سیلین در میزان شیر دهی آنان
محمد محسن زاده
2006-3
تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus)
داور شاهسونی
2006-3
تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیتهای سرم خون ماهی خاویاری قره برون
داور شاهسونی
2006-9
تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیتهای سرم خون ماهی قره برون
داور شاهسونی
2006-12
تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاص
محمد محسن زاده
2006-12
اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI.
سعید خان زادی,عبداله جمشیدی
2007-2
برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شده
محمد محسن زاده
2007-4
تعیین مقادیر برخی از آنزیمهای سرم خون فیل ماهی خاویاری
داور شاهسونی
2007-12
بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوض
داور شاهسونی
2008-3
تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهد
عبداله جمشیدی ,محمد محسن زاده
2009-1
بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای
محمد محسن زاده
2009-9
جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماست
محمد محسن زاده
2009-12
تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوض
داور شاهسونی
2010-1
بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpio
داور شاهسونی
2010-5
تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCR
عبداله جمشیدی
2011-8
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایند
محمد محسن زاده
2011-9
تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio
داور شاهسونی
2011-9
بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب.
داور شاهسونی
2012-1
وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفید
داور شاهسونی
2012-4
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
عبداله جمشیدی
2012-10
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفید
داور شاهسونی
2012-10
بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio)
داور شاهسونی
2013-1
بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سرب
داور شاهسونی
2013-10
جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایران
محمد محسن زاده
2013-12
تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتی
محمد محسن زاده
2014-6
ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداریهای استان خراسان رضوی
محمد محسن زاده
2014-8
مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio )
داور شاهسونی
2015-3
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی
محمد محسن زاده
2016-2
تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ
محمد محسن زاده
2016-5
بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM).
محمد محسن زاده
2016-9
تأثیر مکملغذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیتاکسیداتیو در بافتهای ماهیکپورمعمولی (Cyprinus carpio)
داور شاهسونی
2016-12
مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی
امیر سالاری
2017-2
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio)نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
سعید خان زادی
2017-6
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی
محمد محسن زاده
2017-12
تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Spirulia Platensis) بر آسیب اکسیداتیو بافتی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1785 در مواجهه با سیانید
داور شاهسونی
2017-12
تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایران
محمد محسن زاده
2018-2
نیازسنجی استقرار سامانه HACCP (ایمنی و بهداشت مواد غذایی) در یکی از بیمارستانهای آجا جهت مدلسازی برای سایر بیمارستانهای نیروهای مسلح
محمد رضا رضائی گلستانی
2018-4
طراحی فیلمهای بسته بندی ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه پلیلاکتیک اسید حاوی ترکیبات زیست فعال
محمد رضا رضائی گلستانی
2018-7
ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
محمد محسن زاده
2019-1
شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرت
محمد محسن زاده
2019-2
مقایسه تجربی اثرات اسید اسکوربیک و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافتهای ماهی کپور - Cyprinus carpio -
داور شاهسونی
2019-5
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال
امیر سالاری,داور شاهسونی
2019-6
اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
محمد محسن زاده
2020-1
بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهای گوشت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگر
سعید خان زادی,داور شاهسونی
2020-6
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
محمد محسن زاده
2020-7
بررسی ترکیبات اروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) دریایی و پرورشی بستهبندی شده فروشگاههای زنجیرهای شهر تهران
عبداله جمشیدی
2020-7
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
محمد محسن زاده
2020-10
تشخیص ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در گوسفندان کشتار شده اصفهان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای
عبداله جمشیدی
2021-1
مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولین
محمد محسن زاده
2021-1
نقد و بررسی مقاله پایش همه جانبه رخداد مرگ و میر بالای پرندگان آبزی مهاجر تالاب میانکاله در سال 1398
داور شاهسونی
2021-3
Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology properties
محمد محسن زاده
2021-7
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
عبداله جمشیدی
2022-6
Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)
محمد محسن زاده
2022-10
بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژنهای غذایی
محمد محسن زاده
2022-12
Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meat
محمد محسن زاده
2023-3
Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout fillet
محمد محسن زاده
2023-3
Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditions
محمد محسن زاده
2023-4
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا بر پدیده ی مالنوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سرد
سعید خان زادی
2023-4
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20
سعید خان زادی
2023-4
مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده های گوشتی
امیر سالاری
2024-3
بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
سعید خان زادی
2024-9