برنامه درسی هفتگی استاد (محمد محسن زاده) نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲


شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(3.00)
(کشتارگاه),شروع زوج
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
مدیریت بهداشت صنایع غذایی(2.00)
(آزمایشگاه بهداشت مواد غذایی),شروع زوج
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
* مدیریت بهداشت صنایع غذایی(2.00)
(کلاس ۱۱۰),شروع فرد
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
یکشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
بهداشت و صنایع شیر(2.00)
(آزمایشگاه بهداشت و صنایع شیر),شروع زوج
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
بهداشت و صنایع شیر(2.00)
(آزمایشگاه بهداشت و صنایع شیر),شروع زوج
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
دوشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(3.00)
(کشتارگاه),شروع زوج
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
بهداشت و صنایع غذائی 1 (شیر)(3.00)
(کلاس ۱۰۵),شروع فرد
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
* بهداشت وکنترل شیر و فراورده ها(2.00)
(کلاس ۱۱۲),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
* بهداشت و صنایع شیر(2.00)
(کلاس ۱۰۶),شروع فرد
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
سه شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
* بهداشت و بازرسی گوشت(3.00)
(کلاس ۱۰۹),شروع فرد
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
چهارشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(3.00)
(کشتارگاه),شروع زوج
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
* بهداشت وکنترل شیر و فراورده ها(2.00)
(آزمایشگاه بهداشت مواد غذایی),شروع زوج
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
پنجشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
* کارآموزی در کارخانه های فراوری شیر(2.00)
(),شروع زوج