مدیر گروه
داور شاهسونی
مرتبه علمی: استاد
وبگاه شخصی:davar.profcms.um.ac.ir
پست الکترونیک:.i
در اين گروه 6 عضو هيأت علمي در بخشهاي ميکروبيولوژی مواد غذايی (Food Microbiology)، شيمی مواد غذايی (Food Chemistry)، بهداشت و صنايع شير((Milk Hygiene and Technology، بهداشت و بازرسی گوشت ((Meat Hygiene and Inspection، بهداشت و کنترل کيفی مواد غذايی (Food Hygiene and Quality Control)، صنايع مواد غذايی با منشا دامی (Food Industry of Animal Origin) ، تکثير و پرورش آبزيان و بيماريهای آبزيان (Aquaculture and Aquatic Animal Diseases) و اپيدميولوژی ((Epidemiology به فعاليت های آموزشي و پژوهشي اشتغال دارند. امور آموزشي - پژوهشي گروه بهداشت مواد غذايی و آبزيان در آزمايشگاههای مستقل و مجهز صورت می پذيرد. بخش های مختلف اين گروه علاوه بر فعاليت های آموزشی و پژوهشی جاری، بعنوان آزمايشگاه مرجع نيز موارد ارجاعي از كلينيک دانشكده و موسسات دولتی و خصوصی را که در زمينه توليد و کنترل کيفی مواد غذايی فعاليت دارند بررسی نموده و خدمات دهی می نمايد. اکنون دوره دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی وکارشناسی ارشد بهداشت وکنترل کیفی موادغذایی در این گروه دانشجو می پذیرد ودانشجویان در این رشته مشغول به تحصیل می باشند واز مهر ماه سال 91 نیز این گروه در قالب واحد بین الملل اقدام به پذیرش دانشجودر دوره دکترا( p.h.d)بهداشت مواد غذایی نموده است