برنامه درسی هفتگی استاد (سعید خان زادی) نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲


شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(4.00)
(کشتارگاه),شروع زوج
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
صنایع موادغذایی با منشاء دامی(2.00)
(کلاس ۱۰۳),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
یکشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
دوشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(4.00)
(کشتارگاه),شروع فرد
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی(3.00)
(کلاس ۱۰۴),شروع فرد
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
سه شنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
بهداشت و صنایع غذائی 2 (گوشت)(3.00)
(کلاس ۱۰۵),شروع فرد
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
چهارشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
بهداشت و بازرسی گوشت(4.00)
(کلاس ۱۱۱),شروع فرد
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
پنجشنبه
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
بهداشت و صنایع غذائی 2 (گوشت)(3.00)
(کشتارگاه),شروع فرد
۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰
۶:۰۰ الی ۸:۰۰
* کارآموزی در کارخانه های فراوری گوشت(2.00)
(),شروع زوج