صفحه اصلی
درباره ما
تماس با ما
تلفن های دانشکده
نقشه سایت
پنجشنبه, ۱۴ آذر ۱۳۹۸
سال۱۳۹۸،
سال رونق تولید
صفحه نخست
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
دانشجویان جاری
فارغالتحصیلان
انتشارات
کتابها
لیست پایاننامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه پاتوبیولوژی
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
دانشجویان جاری
فارغالتحصیلان
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
دانشجویان جاری
فارغالتحصیلان
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
افراد
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
دانشجویان جاری
فارغالتحصیلان
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
نظام پیشنهادها
آموزش های عالی آزاد
دوره های تحصیلی
ماموریت ها و شاخص های محوری دانشکده
گالری تصاویر
تصاویر دانشکده
بخش های کلینیک
آموزشی وپژوهشی
ارسالی دانشجویان
جستجو
صفحه اصلی
گروههای آموزشی
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
انتشارات
پایان نامهها
پرتال اعضا (پویا)
اعضا شامل دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان
گردش مکاتبات
سیستم اتوماسیون اداری قابل استفاده ی هیات علمی و کارکنان
پست الکترونیک
سیستم پست الکترونیک قابل استفاده ی اعضای دانشگاه
کتابخانه مرکزی
کتابخانه مرکزی
مدیریت نشریه های علمی
نشریه های علمی پژوهشی مورد تایید معاونت پژوهشی
پایگاه اشتراک دانش
و شبکه اجتماعی دانشگاه قابل استفاده ی اعضای دانشگاه
لیست پایان نامه های دفاع شده
فیلتر:
مقطع:
کارشناسی ارشد
دکترای حرفه ای
دکتری (Ph.D)
استاد راهنما:
جمشیدی
خان زادی
شاهسونی
محسن زاده
سالاری
تاریخ دفاع:
۱۳۹۸
۱۳۹۷
۱۳۹۶
۱۳۹۵
۱۳۹۴
۱۳۹۳
۱۳۹۲
۱۳۹۱
۱۳۹۰
۱۳۸۹
۱۳۸۸
۱۳۸۷
۱۳۸۶
۱۳۸۵
۱۳۸۴
۱۳۸۳
۱۳۸۲
۱۳۸۱
۱۳۸۰
۱۳۷۹
۱۳۷۸
عنوان پایان نامه:
ردیف
عنوان پایان نامه
دانشجو
مقطع
استاد راهنما
تاریخ
۱
بررسی اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و عصاره گیاه خرفه بر ویژگیهای کیفی و کنترل رشد باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز وسالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترمرغ
مینو جعفرزاده
دکترای تخصصی
محسن زاده
۱۳۹۸/۰۶/۲۷
۲
بررسی اثر نانو اووآلبومین سفیده تخم مرغ به عنوان جایگزین افزودنی های شیمیایی رایج بر خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس مرغ نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
حامد محمدی
دکترای تخصصی
محسن زاده
۱۳۹۸/۰۴/۱۹
۳
ارزیابی اثرات ضد میکروبی پوشش آلژینات حاوی آب الکترولیز در ماهی سالمون
رومینا ساعی همدانی
کارشناسی ارشد
خان زادی
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
۴
تعیین بافت های غیرمجاز و بار میکروبی زنده کل در گوشت چرخ کرده با استفاده از تکنیک پردازش تصویر و اسپکتروسکوپی مادون قرمز
علیرضا منظری توکلی
کارشناسی ارشد
سالاری
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
۵
بررسی زنده مانی باکتری های پروبیوتیک افزوده شده به چند ماتریس لبنی تحت شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
کیوان آئینی
کارشناسی ارشد
جمشیدی
۱۳۹۷/۱۲/۱۱
۶
اثر آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی پوشش نانوامولوسیون کیتوزان حاوی عصارهی میوهیولیک سیاه و غوره بر روی باکتری لیستریامونوسایتوژنز در فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال
الهام حاجی کلاته
کارشناسی ارشد
محسن زاده
۱۳۹۷/۱۱/۱۹
۷
بررسی اثر نانوامولسیون کیتوزان حاوی عصاره غوره و زیره ی سیاه بر باکتری اشیرشیا کلیO157:H7در همبرگر نگهداری شده در یخچال
نسترن نادری
کارشناسی ارشد
جمشیدی
۱۳۹۷/۱۱/۱۰
۸
بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت نشاسته حاوی نانوسلولز، نانو ذرات دی¬اکسید تیتانیوم و نانو اسانس زنیان بر روی رشد باکتری اشریشیا کلی O157:H7 تلقیح شده درهمبرگر طی نگهداری در 4 درجه سانتی¬گراد
پریسا وفائی
کارشناسی ارشد
خان زادی
۱۳۹۷/۱۰/۱۰
۹
جدا سازی پاتوتیپ های اشریشیا کلی مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف به روش های کشت میکروبی و مولکولی
رافد الزبیدی
دکترای تخصصی
جمشیدی
۱۳۹۷/۰۹/۲۱
۱۰
مدل سازی تاثیر زمان، دما، نوع و غلظت اسیدهای آلی بر فعالیت ضد میکروبی آب الکترولیز و ارزیابی اثر تیمار بهینه آن بر ماندگاری گوشت مرغ و رشد باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس.
مهدی براتی کاریزنو
دکترای تخصصی
خان زادی
۱۳۹۷/۰۹/۰۹
۱۱
بررسی اثر فیلم نانو¬¬کامپوزیت کیتوزان حاوی نانوذرات دی¬اکسید تیتانیوم، نانوسلولز و نانو اسانس زنیان بر خصوصیات میکروبی و حسی و رشد برخی از باکتری های پاتوژن غذایی تلقیح شده در همبرگر نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی¬گراد
بتول سلطانی نژاد
دکترای تخصصی
خان زادی
۱۳۹۷/۰۸/۲۹
۱۲
ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی و نایسین علیه رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ بسته بندی شده به روش وکیوم
وحید به منش
کارشناسی ارشد
خان زادی
۱۳۹۷/۰۷/۰۱
۱۳
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولیسیون عصاره برگ زیتون و اسانس گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر روی باکتری اشرشیا کلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
مهدی ابراهیمیان
دکترای تخصصی
محسن زاده
۱۳۹۷/۰۶/۱۹
۱۴
بررسی اثرضد باکتریایی اسانس پونه کوهی (Origanum vulgare) و اسید لاکتیک برکنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس تلقیح شده به گوشت بوقلمون طی زمان نگهداری
سمیرا حسینی
محسن زاده
۱۳۹۷/۰۴/۱۹
۱۵
اثر بخشی سیستم HACCP در بهبود کیفیت میکروبی غذا در آشپزخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد
بهراد محمدخان سرتیپ
سالاری
۱۳۹۶/۱۲/۱۴
۱۶
بررسی مقایسه ای پوشش کیتوزان حاوی امولسیون و نانو امولسیون اسانس زوفا برروی خواص شیمیایی و حسی و میزان آمین های بیوژن تولیدشده در میگوی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
عباس مهرایی
دکترای تخصصی
خان زادی
۱۳۹۶/۱۲/۰۲
۱۷
اثر ضد میکروبی پوشش نانوامولسون کیتوزان حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سیاه بر گونه های سودوموناس تلقیح شده در فیله ماهی سالمون
سیدمهرداد رضاییان شیاده
کارشناسی ارشد
خان زادی
۱۳۹۶/۱۱/۰۳
۱۸
تعیین میزان افلاتوکسینB1 در نمونه¬های تخم مرغ عرضه شده در شهرمشهد
سونا ناظمی کادیجانی
کارشناسی ارشد
محسن زاده
۱۳۹۶/۱۱/۰۲
۱۹
بررسی تاثیر جیره حاوی خمیر ترش به عنوان ترکیب سین بیوتیک بر میکروبیوتا روده و فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور
مرتضی میرشاه پناه
سالاری
۱۳۹۶/۱۱/۰۱
۲۰
ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی(Ziziphora clinopodioides) و نایسین بر روی رشد باکتری اشریشیا کلی O157:H7 در گوشت گوساله نگهداری شده در دمای( °C4)
اصغر عزیزیان
کارشناسی ارشد
خان زادی
۱۳۹۶/۱۰/۱۳