معرفی دانشکده
درباره ما
تماس با ما
تلفن های دانشکده
نقشه سایت
فیلم ها
یکشنبه, ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
معرفی دانشکده
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
لیست پایاننامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه پاتوبیولوژی
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
دوره های تحصیلی
ترم بندی برنامه درسی
کارشناسی
دکتری عمومی
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی (دستیاری)
دکتری تخصصی (Ph.D)
فرآیندهای آموزشی
فرآینددر خواست شرکت در امتحان جامع
فرم های مربوط به درخواست شرکت در امتحان جامع
فرآیند فارغ التحصیلی
فرم تسویه حساب دانشجویان با بیمارستان و پلی کلینیک تخصصی
فرم خلاصه کارنامه دکتری تخصصی
فرآینددرخواست مجوز دفاع
آموزش های عالی آزاد
ماموریت ها و شاخص های محوری دانشکده
گالری تصاویر
تصاویر دانشکده
بخش های کلینیک
آموزشی وپژوهشی
ارسالی دانشجویان
×
معرفی دانشکده
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
لیست پایاننامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه پاتوبیولوژی
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
دوره های تحصیلی
ترم بندی برنامه درسی
کارشناسی
دکتری عمومی
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی (دستیاری)
دکتری تخصصی (Ph.D)
فرآیندهای آموزشی
فرآینددر خواست شرکت در امتحان جامع
فرم های مربوط به درخواست شرکت در امتحان جامع
فرآیند فارغ التحصیلی
فرم تسویه حساب دانشجویان با بیمارستان و پلی کلینیک تخصصی
فرم خلاصه کارنامه دکتری تخصصی
فرآینددرخواست مجوز دفاع
آموزش های عالی آزاد
ماموریت ها و شاخص های محوری دانشکده
گالری تصاویر
تصاویر دانشکده
بخش های کلینیک
آموزشی وپژوهشی
ارسالی دانشجویان
پرتال اعضا (پویا)
اعضا شامل دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان
گردش مکاتبات
سیستم اتوماسیون اداری قابل استفاده ی هیات علمی و کارکنان
پست الکترونیک
سیستم پست الکترونیک قابل استفاده ی اعضای دانشگاه
کتابخانه مرکزی
(کتابخانه مرکزی)
مدیریت نشریه های علمی
نشریه های علمی پژوهشی مورد تایید معاونت پژوهشی
آموزشهای الکترونیکی
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
گروههای آموزشی
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
انتشارات
مقالات انگلیسی
لیست مقالات لاتین منتشر شده در مجلات
فیلتر:
نویسنده:
جمشیدی
خان زادی
شاهسونی
محسن زاده
سالاری
رضایی گلستانی
تاریخ انتشار:
۲۰۲۱
۲۰۲۰
۲۰۱۹
۲۰۱۸
۲۰۱۷
۲۰۱۶
۲۰۱۵
۲۰۱۴
۲۰۱۳
۲۰۱۲
۲۰۱۱
۲۰۱۰
۲۰۰۹
۲۰۰۸
۲۰۰۷
۲۰۰۶
۲۰۰۵
۲۰۰۴
۲۰۰۳
۲۰۰۲
۲۰۰۱
عنوان مقاله:
ردیف
عنوان مقاله
تاریخ انتشار
نویسندگان
۱
Chemical composition, antioxidative, antibacterial, and time-kill activities of some selected plant essential oils against foodborne pathogenic and spoilage organisms
2020-12
محمد محسن زاده
۲
Viability of Lactobacillus Plantarum Incorporated with Sourdough Powder-Based Edible Film in Set Yogurt and Subsequent Changes During Post Fermentation Storage
2020-12
سعید خان زادی,امیر سالاری
۳
A Survey on Drinking Water Contamination to Indicator Bacteria in Dairy Farms of Mashhad Suburb
2020-11
عبداله جمشیدی
۴
Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Lavandula Angustifolia Essential Oil
2020-11
محمد رضا رضایی گلستانی,محمد محسن زاده
۵
Incorporation of nanoencapsulated garlic essential oil into edible films: A novel approach for extending shelf life of vacuum-packed sausages
2020-8
محمد رضا رضایی گلستانی
۶
Chitosan-loaded nanoemulsion containing Zataria Multiflora Boiss and Bunium persicum Boiss essential oils as edible coatings: Its impact on microbial quality of turkey meat and fate of inoculated pathogens
2020-5
سعید خان زادی
۷
Inhibition of Staphylococcus Aureus on Hamburger by Chitosan Film Containing Nanoemulsion of Trachyspermum Ammi and Bunium Persicum Essential Oils
2020-5
سعید خان زادی
۸
Rapid quantitative detection of Listeria monocytogenes in chicken using direct and combined enrichment/qPCR method
2020-5
محمد محسن زاده
۹
Ribose-induced Maillard Reaction as an Analytical Method for Detection of Adulteration and Differentiation of Chilled and Frozen-thawed Minced Veal
2020-4
محمد محسن زاده
۱۰
Alginate coarse/nanoemulsions containing Zataria multiflora Boiss essential oil as edible coatings and the impact on microbial quality of trout fillet
2020-3
سعید خان زادی
۱۱
The Inhibition of Escherichia coli O157:H7 Inoculated in Hamburger Using a Chitosan/Cellulose Nanofiber Film Containing the Nanoemulsion of Trachyspermum ammi and Bunium persicum Essential Oils
2020-3
سعید خان زادی
۱۲
Compliance with OIE animal welfare standards in slaughterhouses in Tehran Province, Iran: An introductory survey
2020-1
محمد رضا رضایی گلستانی
۱۳
Effect of alginate coatings containing Zataria Multiflora Boiss essential oil in forms of coarse emulsion and Nano-emulsion on inoculated Escherichia coli O157:H7 in beef fillets
2020-1
سعید خان زادی
۱۴
Antimicrobial and antioxidant efficiency of nano emulsion-based edible coating containing ginger (Zingiber officinale) essential oil and its effect on safety and quality attributes of chicken breast fillets
2019-12
سعید خان زادی
۱۵
Application of histological method for detection of unauthorized tissues in meat sausage
2019-12
سعید خان زادی
۱۶
Investigation of Nitrate and Nitrite Concentration in Drinking Water of some Universities of Iran
2019-12
امیر سالاری,سعید خان زادی
۱۷
The design and application of a bacterial ghost vaccine to evaluate immune response and defense against avian pathogenic Escherichia coli O2:K1 serotype
2019-8
عبداله جمشیدی
۱۸
Phenotypic and genotypic study on antimicrobial resistance patterns of E. coli isolates from bovine mastitis
2019-7
عبداله جمشیدی
۱۹
Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Emulsion and Nano-emulsion of Ziziphora clinopodioides Essential Oil against Escherichia coli O157:H7
2019-6
سعید خان زادی
۲۰
Comparative evaluation of edible films impregnated with sage essential oil or lactoperoxidase system: Impact on chemical and sensory quality of carp burgers
2019-6
محمد رضا رضایی گلستانی