معرفی دانشکده
درباره ما
تماس با ما
تلفن های دانشکده
نقشه سایت
فیلم ها
یکشنبه, ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
معرفی دانشکده
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
لیست پایاننامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه پاتوبیولوژی
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
دوره های تحصیلی
ترم بندی برنامه درسی
کارشناسی
دکتری عمومی
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی (دستیاری)
دکتری تخصصی (Ph.D)
فرآیندهای آموزشی
فرآینددر خواست شرکت در امتحان جامع
فرم های مربوط به درخواست شرکت در امتحان جامع
فرآیند فارغ التحصیلی
فرم تسویه حساب دانشجویان با بیمارستان و پلی کلینیک تخصصی
فرم خلاصه کارنامه دکتری تخصصی
فرآینددرخواست مجوز دفاع
آموزش های عالی آزاد
ماموریت ها و شاخص های محوری دانشکده
گالری تصاویر
تصاویر دانشکده
بخش های کلینیک
آموزشی وپژوهشی
ارسالی دانشجویان
×
معرفی دانشکده
گروههای آموزشی
گروه علوم پایه
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
لیست پایاننامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه پاتوبیولوژی
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي
افراد
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
اعضای هیات علمی بازنشسته
انتشارات
کتابها
پایان نامهها
مقالات انگلیسی
مقالات فارسی
طرحهای پژوهشی جاری
دوره های تحصیلی
ترم بندی برنامه درسی
کارشناسی
دکتری عمومی
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی (دستیاری)
دکتری تخصصی (Ph.D)
فرآیندهای آموزشی
فرآینددر خواست شرکت در امتحان جامع
فرم های مربوط به درخواست شرکت در امتحان جامع
فرآیند فارغ التحصیلی
فرم تسویه حساب دانشجویان با بیمارستان و پلی کلینیک تخصصی
فرم خلاصه کارنامه دکتری تخصصی
فرآینددرخواست مجوز دفاع
آموزش های عالی آزاد
ماموریت ها و شاخص های محوری دانشکده
گالری تصاویر
تصاویر دانشکده
بخش های کلینیک
آموزشی وپژوهشی
ارسالی دانشجویان
پرتال اعضا (پویا)
اعضا شامل دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان
گردش مکاتبات
سیستم اتوماسیون اداری قابل استفاده ی هیات علمی و کارکنان
پست الکترونیک
سیستم پست الکترونیک قابل استفاده ی اعضای دانشگاه
کتابخانه مرکزی
(کتابخانه مرکزی)
مدیریت نشریه های علمی
نشریه های علمی پژوهشی مورد تایید معاونت پژوهشی
آموزشهای الکترونیکی
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
گروههای آموزشی
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان
طرحهای پژوهشی جاری
لیست طرح های پژوهشی جاری
ردیف
عنوان طرح
نوع طرح
مجریان
۱
بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری های لیستریا منوسایتوژنز جدا شده از لاشه های مرغ گوشتی و بیماران انسانی
بنیادی-کاربردی-
طیبه زینلی,عبداله جمشیدی ,محمدرضا باسامی,مهرناز راد
۲
شناسایی، تعیین پروفایل توکسینی و بررسی تنوع ژنتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از گوشت قرمز، مرغ و موارد انسانی
توسعه ای-
اسماء افشاری,عبداله جمشیدی ,جمشید رزم یار,مهرناز راد
۳
ردیابی باکتریهای اشریشیاکلی تولیدکننده شیگا توکسین در مدفوع گوساله های به ظاهر سالم در شهرستان مشهد
کاربردی-
عبداله جمشیدی ,مهرناز راد,طیبه زینلی
۴
مقایسه دو روش MPN-PCR و real time PCR در شمارش باکتری لیستریا منوسایتو ژنز درنمونه شیر خام
کاربردی-
الهام کریمی دویل,عبداله جمشیدی ,سعید خان زادی,محمدرضا باسامی
۵
اثرات تیمول، نیسین و اسید لاکتیک بر روی لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به قطعات مرغ
کاربردی-
سعید خان زادی,عبداله جمشیدی ,محمد عزیز زاده,فرزانه عربی دلوئی
۶
اثر نیسین، EDTA و اسید لاکتیک بر روی سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به قطعات مرغ
کاربردی-
سعید خان زادی,عبداله جمشیدی ,محمد عزیز زاده,فریده پورافضل
۷
اثرات اسانس زنیان (Carum copticum) و اسید لاکتیک بر برخی شاخص های میکروبی و شیمیایی فساد،در فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus corpio) طی نگهداری در شرایط سرد.
کاربردی-
سعید خان زادی,محمد عزیز زاده,سیدمحمّدعلی نوری,علی فضل آرا,حسین نجف زاده,داور شاهسونی,عبداله جمشیدی
۸
ارزیابی خصوصیات بافتی و میکروبی پنیر فتا فراپالایش شده طی دوره نگهداری و ارتباط آن با ویژگی های بهداشتی شیر خام.
کاربردی-
سعید خان زادی,محمد محسن زاده,محمد عزیز زاده, ,شهریار عباسیان جهرمی
۹
بررسی اثرات درمانی جیره غذایی حاوی اسپیرولینا بر تغییرات پارامترهای بیوشیمیایی ناشی از مسمومیت مزمن با سیانید دربرخی بافت های کپور معمولی
کاربردی-توسعه ای-
داور شاهسونی,حسن باغیشنی, ,مهرزاد مهرابیان فرد
۱۰
بررسی تاثیر تیامین و اسکوربیک اسید در کاهش تجمع سرب در بافتهای ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)
بنیادی-کاربردی-
داور شاهسونی,حسن باغیشنی,کیمیا نوریان
۱۱
بررسی اثر EDTA ، نیتریت و اسید استیک بر E.coli O157:H7 تلقیح شده به گوشت گوساله
کاربردی-توسعه ای-
محمد محسن زاده,سعید خان زادی,محمد عزیز زاده,احمد محسنیان
۱۲
طراحی و تهیه DNA آپتامر برای تشخیص آنتیبیوتیک فلورفنیکل
کاربردی-توسعه ای-
عاطفه صرافان صادقی,محمد محسن زاده,خلیل آبنوس, ,
۱۳
طراحی و ارزیابی یک سیستم میکروبی تعیین زمان ماندگاری هوشمند برای پایش کیفیت قطعات مرغ بسته بندی شده
کاربردی-توسعه ای-
فرحناز قلاسی مود,محمد محسن زاده,محمدرضا حسین دخت,مهدی وریدی
۱۴
بررسی اثر اسید لاکتیک و اسانس زنیان بر روی سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترطی زمان نگهداری
کاربردی-
محمد محسن زاده,سیده ریحانه موسوی,سعید خان زادی,محمد عزیز زاده