گزارش روز دوم هفته پژوهش

دومین روز هفته در ساعت 12 ظهر روز یک شنبه مورخ26/9/96در سالن اجتماعات دانشکده دامپزشکی که با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان همراه بود، پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران با اعلام برنامه مراسم آغاز گردید . ابتـدا سخنران اول آقای دکتر علیرضا حق پرست دانشیار محترم گروه پاتوبیولوژی با عنوان " گيرنده هاي شناساگر الگو (PRRs) : اهدافي اميدوار كننده براي تكوين ادجووانتهاي مولكولي در بيماريهاي عفوني و سرطان " وسخنران دوم خانم بتول رحیمی فرد دانشجوی دوره دکتری تخصصی باکتری شناسی با عنوان "درمان باکتریایی سرطان ها " مراسم ادامه یافت وسخنرانان توسط آقای دکتر غلامرضا هاشمی تبار مدیر محترم گروه پاتوبیولوژی طی اهدا لوح یادبود تقدیر گردید. و در پایان جلسه پرسش، پاسخ توسط حضار انجام شد.

aks rozdovom1.jpg