اطلاعیه پذیرش دانشجو کارشناسی ارشدبدون آزمون

الف) ظرفیت پذیرش برای هر رشته کارشناسی ارشد بر اساس 20% ظرفیت پذیرش روزانه اعلام شده در دفترچه کنکور می‌باشد. توضیح اینکه حاصل 20% به بالا گرد می­شود.

پ) متقاضیان پذیرش، می‌توانند دانش‌آموخته دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور، فرهنگیان، علمی کاربردی، پردیس‎های خودگردان (بین المللی) باشند.

ت) با توجه به اینکه برای پذیرش سال جاری، پرونده‌ها از نظر انطباق متقاضی با آیین نامه توسط سیستم بررسی شده است، خواهشمند است، علاوه بر بررسی علمی- پژوهشی، چنانچه موارد احتمالی وقوع خلاف آئین­نامه (ناشی از خطای سیستم) شناسایی شد؛ به این دفتر گزارش فرمایید.

ث) پیشنهاد فهرست رزرو (در صورت وجود متقاضی صاحب صلاحیت و تمایل گروه)توصیه می‌گردد. یادآوری می­نماید که درصدی از متقاضیان به دلیل قبولی در کنکور احتمالا انصراف خواهند داد.

متقاضیان صاحب صلاحیت عبارتند از :

ده درصد بالای هر کد رشته بر اساس معدل در پایان نیمسال هفتم و به شرط گذراندن حداقل 115 واحد و فارغ التحصیل تا پایان شهریور 95 است. برخی رشته‏ها که نیمسال اول را پیش نیاز می‏گذرانند و یا پذیرش آن رشته صرفا در بهمن ماه می‏باشد؛ معدل پایان نیمسال ششم و تعداد واحدگذرانده 110ملاک است.

بر اساس آیین نامه، دانشگاه می‏تواند افرادی که طی 6 نیمسال فارغ التحصیل می‏شوند به شر اینکه جزو ده درصد برتر ورودی های خود (مهر 92 ) باشند خارج از ظرفیت استعداد درخشان پذیرش کند. (ورودی های 92 که تاپایان شهریور 95 فارغ التحصیل می شوند).

نکات تکمیلی:

• همه متقاضیان پذیرش بدون آزمون، صرف نظر از محل دانش‌آموختگی (دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و ...)، با يكديگر مقایسه شده و انتخاب بر اساس صلاحیت علمی پژوهشی (حسب نظر گروه) خواهد بود. دانشجویان دانشگاه فردوسی سهمیه جداگانه‏ای ندارند.
  • در صورت تکمیل بودن ظرفیت پذیرش، امکان پذیرش متقاضیان بیشتر به هیچ وجه وجود ندارد.
  • متقاضی صرفاً برای رشته (یا رشته‎‌های) مورد تقاضا پذیرش می‌گردد.
  • نتیجه بررسی­ها به تفکیک رشته­ها (کارشناسی ارشد) صورت جلسه شده و از طریق مدیریت دانشکده به طور محرمانه و حداكثر تا تاریخ 10 خرداد ماه به اين دفتر ارسال گردد. اکیداً توصیه می­شود حداقل سه و ترجیحاً پنج امضاء ( و حتی بیشتر از آن) در پای صورت جلسات باشد.
  • نتایج اعلام شده توسط گروه‌ها قبل از بررسي نهايي در دانشگاه و تأیید نهایی سازمان سنجش کشور، قابل استناد نیست؛ لذا از انتشار نتایج جداً خودداری شود.
  • تا قبل از بررسی پرونده‌ها ضروری است؛ شیوه‌نامۀ بررسي مدارک متقاضایان در جلسه مشترك مديريت دانشكده با مديران گروه‌هاي آموزشي و با حضور نماینده شهاب آن دانشکده به نحوي شفاف تهیه و مکتوب شود تا بتوان به طور مستند به شكايات احتمالي پاسخ داد.

دفتر هدایت استعدادهای درخشان