برنامه روز دوم از هفته سرآمدی آموزش با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط قاری محترم جناب آقای صفایی آغاز شد.

دربخش اول، سخنرانی دکتر کامران شریفی دانشیار محترم گروه علوم درمانگاهی ،بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی با موضوع "اصلاح برنامه آموزشی و درسی چیزی جدا از جابه جایی و کم وزیاد کردن واحدهای درسی است " انجام شد.

sokhanrani sharifi2

Book cover

در ادامه مراسم رونمایی از کتاب "تأمّلی بر آموزش دامپزشکی" با حضور دکتر پرهام رییس دانشکده، دکتر باغیشنی معاون آموزشی و دکتر میرشکرایی مدیر گروه علوم درمانگاهی ،بهداشت و پیشگیری بیمارهای دامی انجام گرفت. این اثر ارزشمند تالیف دکتر کامران شریفی دانشیار محترم دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است. این کتاب بر پایه بخشی ازمطالعات و تجربیات مولف محترم در عرصه فعالیت آموزشی دامپزشکی به رشته تحریر درآمده است.

ronamaei1

ronamaei

در بخش دوم، سخنرانی سرکارخانم فاطمه راجی با موضوع "آشنايي با انواع سيستم هاي ايزو در صنايع غذايي" انجام شد.

از ایشان نیزبا لوح تقدیر وهدیه تقدیر گردید

sokhanrani raji1