popozal 1

انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی برگزار میکند:

کارگاه پروپوزال نویسی

مدرس کارگاه : جناب آقای دکتر عباس جدیدالاسلامی زمان : ساعت ۱۲ الی ۱۴ تاریخ : دوشنبه ۳۱  اردیبهشت ماه مکان : آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی

هزینه : اعضا انجمن: ۱۰۰ تومان دانشجویان دانشکده دامپزشکی:۱۲۰ تومان دانشجویان دانشگاه فردوسی:۱۵۰ تومان دانشجویان سایر دانشگاه ها:  ۲۰۰ تومان جهت ثبت نام با آیدی @Sunrise81 در ارتباط باشید .

با ما همراه باشید : https://t.me/vls_fum @vls_fum @ssavetfum @ssafum

درکنارهم پیشرفت کنیم #انجمن_علمی_علوم_آزمایشگاهی_دامپزشکی

اين جلسه به ميزباني دانشكده دامپزشكي در محل بيمارستان تخصصي اين دانشكده با حضور داديار محترم حقوق عامه و پيشگيري از وقوع جرم استان، رئيس دانشكده دامپزشكي، مديرعامل محترم سازمان پسماند شهرداري مشهد، نماينده سازمان حفاظت محيط زيست استان، نمايندگان اداره كل دامپزشكي استان، نماينده معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد و نماينده شركت كاسپين سبز خراسان به منظور چگونگي بهره برداري از كوره لاشه سوز در روز دوشنبه مورخ 1403/2/10برگزار گرديد و در پايان در خصوص راه اندازي و استفاده از لاشه سوز، تصميمات لازم اتخاذ گرديد.

lasheh sozاlasheh soz1

lasheh soz2lasheh soz3lasheh soz5lasheh soz4

arm 1400  1

به این وسیله به آگاهی دانشجویان دکتری تخصصی دستیاری و دکتری تخصصی (PhD) می رساند،

امتحان جامع پایانی دوره دکتری ( بورد) در تاریخ:

یکشنبه 1403/02/30ساعت 9 صبح در محل دانشکده دامپزشکی

به صورت حضوری بر گزار می‌گردد.

ضروری است دانشجویان محترمی که واحد امتحان جامع را در نیمسال دوم 1403-1402 انتخاب واحد نموده اند به شرح زیر، جهت شرکت در آزمون جامع ، نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشکده حضور داشته باشند.

اداره آموزش دانشکده دامپزشکی

اسامی متقاضیان شرکت در آزمون جامع بورد تخصصی در تاریخ یکشنبه 1403/02/30